reklama

Kwietnióweczki 2008

Ada, przesadziłaś z tym kamerzystą :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No mój Piotruś ostatnio grzeczniutki jak nie wiem... Taki kochany :happy2: A z tymi firankami, to już zupełnie mnie zaskoczył... No i jeszcze obiecał, że zamówi w tym tygodniu u swojego kolegi stolarza komody i półeczkę nad łóżeczko do sypialni :tak::happy2: Już doczekać się nie mogę, bo wtedy wszystkie rzeczy Alanka mi się pomieszczą, Jego kosmetyki i reszta pierdołków:happy2:....

reklama
ja chyba zaraz urodzę:wściekła/y:
no weźcie mi mojego faceta
pytam się go kiedy zamierza skończyć pokój małego, a ten coś pomamrotał i se polazł:wściekła/y::angry:
już mnie dzisiaj tak drażni, że nie wytrzymam. Nic do końca nie robi. Zacznie, zostawi i pójdzie zostawiając bajzel:wściekła/y::angry:
rano idę do kuchni a tam na blacie narzędzia, na stole kuferek na narzędzia.
Robił jajecznicę talerze pozmywał a patelnię zostawił:wściekła/y:
mam go dość:baffled::angry:

SILA mi to zawsze tylko głupoty w głowie :-):-):-):-)

a ja se znalazłam wymówkę nie ma m komody to gdzie uprane ciuszki poukładam :-):-):-)

Masiu no wlasnie mojemu tez ciezko bylo sie zabrac do tego wiec sama musialam niesety ale Twoj jeszcze sie zlituje pewnie ) hahahah i sie nie zlosc bo serio nam jeszcze urodzisz a pamietasz jeszcze 5 tygodni trza wytrzymac malenka ;):-D:-D

Ada, w lusterku to nie to samo co na żywo :-D:-D:-D:-D:-D
Ja też bym nie chciała, żeby Piotrek zaglądał mi między nogi jak Mały będzie wychodził :no:

Lady, co do wypróżnienia się w czasie porodu, to po pierwsze raczej zrobią Ci lewatywkę, więc nikłe szanse na niekontrolowaną kupkę, a nawet jeżeli nie zrobią lewatywy i się wypróżnisz, to oni są na to przygotowani i to dla nich nie pierwszyzna... A dla Ciebie pewnie już będzie wszystko jedno, oby tylko się poród skończył... Tak mi koleżanki mówiły, które już rodziły :tak:

no dobra ale zaloze sie ze Kasia nie golisz sie codziennie) haha wiec cos jednak tam rosnie hahaha ;) ja to pamietam ze skurcze mnie zlapaly to szybko do wanny pod prysnic uczesalam sie prostownica poszla w ruch wymalowalam haha jeszcze paznokcie zdazylam u nozek sobie poprawic moja mama tylko pukala mnier w glowe ze jestem chora skorcze co 2 minuty a ja sie poprawiam zamiast sprawdzic czy mam wszystko.... hahahahahah:-D no ale wtedy miaalm 20 lat hahaha ;D
musze cie kolejny raz zasmucic ma to w nawyku .. jak prysznic codzienny i mycie zebow .. poprostu sie gole .. czy mi rosna czy nie .. lece z maszynka heheh zrezta nogi teg gole z przyzwyczajenia bo nie lubie jak mam jeza:-D zreszta jakbym mogla to bym sie cala golila ... dobrze ze wasow nie mam hahhaha............i nie potrzebuje lusterak robie to na wyczucie .. jest super... rany ale ja nie lubie klakow
zreszta moj chlop tez goli cala glowe maszynka co drugi dzien bo ja sapie ze nie jste gladki hihiih.. ostatnio jak chcial wlosy zapuscic to mu powiedzialam ze sie rozwiode :cool2:...

reklama
LADY robią lewatywkę...a jak nie chcesz zrób se sama w domu jest gotowa do kupienia w aptece i łatwa w obsłudze jak se chyba zafunduję reakcja natychmiastowa:tak::tak::tak::-)

SILA fakt nie to samo na żywo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry