A
ada04
Gość
KASIU właśnie gdzie to nasza Bratka.....:-):-):-):-) i SILA też mało siedzi na BB:-) ja mam tez chcice na kawusię ale mi nie wolno bo xle na mnie wpływa hehehe....a ja znowu mam ochote na lodzika

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dołącze się 

Zgaga to moja ciotka:-) ... ona ze mna jest non stopKasia, mi kawałek torta też został i zjadłam zamiast śniadanka i mam taką zgage ze, ale jak mi przejdzie zjem sonbie jeszcze :-):-):-)
nawet po wodzie mineralnej mnie nie opuszcza .. ale kij jej w oko jeszcze troche ja pogoszcze a pozniej fora ze dwora...............
na torcik zapraszam .. chodz wcale nie mam ochoty sie dzieli .. bo jakos dziwnie lakoma jestem ostatnio
Adus.. trzymaj trzymajOk KASIU to trzymam za słowo![]()
SILA co ty porabiasz że Cie nie ma cio????????

a w salonie przeszkadzała jaj suszarka z ubrankami małego i wózek (po co wy go tu trzymacie a nie w skrytce)
fucki.
pokrzątała się, powiedziała co wiedziała i jak Wojtek wrócił szybko się zebrała i pojechała. Adios. Po wizycie mamy coś mi puściło i się popłakałam, aż się rozryczałam. Aż Wojtek myślał, że stało się coś strasznego. Jakoś się uspokoiłam. I tak po jakimś czasie wtulona w moje męskie ramiona zasnęłam

:-):-) mam nadzieje ze nie bo jeszcze za wczesnie na Maksia