Jeju ogarnelam mieszkanie tak szybko to chcialam miec odkurzanie i mycie podlogf za soba ze kolki dostalam i teraz jak zwykke stekam
hahahahhaha
Kasia to ja juz tez boje sie zapytac o ten malusi kawaleczek tort
no ale mojej Sandruni chyba nie odmowisz hahahahahhaha skorpionico 

Dzis mojego ojca imieniny śa ale robi dla starszakow hahah mlodziez jutro bedzie Romka opijac hahahahha:-)
Wiecie co dziewczyny? ostatnio po imprezie mojego synka jego koledzy tak mi swiezo co sciany ubrudzili ze myslalam ze gorączki czerwonej dostane.... no nic na szczescie pomysllaam sobie ze zostalo mi farby troszke i poprawie ...i o tyle mi ulzylo wiec to pomalowalam wczoraj te kilka miejsc odbic od pilki i rak ...a dzis wchodze w dzien do pokoju ,...patrze a te kawalki sa jakies jasniejsze o matko co ja zrobilam teraz ppokoj ma w jakies kwadratowe laty no nic juz z tym nie zrobie .....grrrrrrr
hahahahhahaKasia to ja juz tez boje sie zapytac o ten malusi kawaleczek tort

Dzis mojego ojca imieniny śa ale robi dla starszakow hahah mlodziez jutro bedzie Romka opijac hahahahha:-)
Wiecie co dziewczyny? ostatnio po imprezie mojego synka jego koledzy tak mi swiezo co sciany ubrudzili ze myslalam ze gorączki czerwonej dostane.... no nic na szczescie pomysllaam sobie ze zostalo mi farby troszke i poprawie ...i o tyle mi ulzylo wiec to pomalowalam wczoraj te kilka miejsc odbic od pilki i rak ...a dzis wchodze w dzien do pokoju ,...patrze a te kawalki sa jakies jasniejsze o matko co ja zrobilam teraz ppokoj ma w jakies kwadratowe laty no nic juz z tym nie zrobie .....grrrrrrr

bo mi to ginek wogóle jakoś mało badań wypisuje, nawet mocz musiałam sama zbadać 
fucki.
.. a na Maksia fakt za wszesniej .. ale za dwa tygodnie to on juz nie proszony gosc w moim brzuchu ... i czy chcial czy nie chcial bede mu to co chwile powtarzac.. a teraz niech sobie jeszcze posiedzi .. bo pozniej fora ze dwora