reklama

Kwietnióweczki 2008

Cześć laseczki :)

Tak się rozpisałam ze szok iiiiiiii bateria w laptopie mi siadla a juz konczylam posta teraz musze od nowa ale w krocie malym oki:)

Iza--- moze wczoraj tak malo ruchow czulas malej bo duzo chodzilas i mala na boki kolysalas ze postanowila przyciac komara :) no ale obserwuj to....to bardz wazne....nawet pozaczepiaj ja.....

Sex sex sex....a co to takiego? hahaha mój mezus to jakis wypompowany siara mowic ale musze go do tego ostatnio zmuszac...i odnosi wrazenie jakby to on bynajmniej byl w ciazy haha a jak juz do czegos dochodzi to trwa z 5 sekund nie wiecej dajcie spokoj:)

Ja tez dzis sie wierciłam....po calym lozku skakałam przechodziłam z jednej strony na druga potem w nogi i tak w kolko nie moglam sie ulozyc....i mala tak jeszcze kopaala ona cos spac nie moze tyle na czuwaniu jest....szok...jeszcze w llozeczku sobie leze nie chce mi sie wstawac....a musze cos trzeba na obiad szykowac ... moze jutro golabki zrobie to bede miala obiad na 3 dni....:)

reklama
HEJ dziewczynki z ranka!!!!!!!!!!

MADZIUJKA zapraszam do mnie też na prasowanie....przy okazji ineczka wypijemy i ciacho zjemy....:-D:-D:-D ale ja się też muszę zbierać za to szykowanie......

IZUNIA ja to tu bym mogła siedzieć 24h i kiedys tak było ale od nie dawna nie mam dostępu do neta stałego...teraz u rodziców na pare dni to mam a wracam do siebie i mam tylko w pracy a tam nie mogę non stop siedzieć bo mało miejsca i mój się wkuzra że łażę z brzuchem i on sie stresuje co by mnie nie urazić bo mało miescja a są pracownicy więc lipa mogę wieczorem tylko tam byc ale jak nam sie uda z mieszkaniem kochana jak będę mieć neta.:-D:-D:-D:-D:-D...a ciśnieniem się nie przejmuj ja mam zazwyczej 100/60 czasami 120/70 ale to wyjątki a u lekatki zawsze 130/80 czasami 140 hehehe:-):-):-) a i mój syn zwolnił ostatnio obroty ruchy mijesze ale byłam u lekarki i wsio ok może więcej śpią te nasze szkraby ja jak byłam w ponidziałek to on ledwo pyknała rano a wsio ok wieczorem u lekarza ale oczywiście penych rzeczy się nie lekcoważy.....

IWONKA i chyba zaczne sie powoli przyzwyczajać do CC patrzcie a tak od początku ciąży się bałąm i se wykrakałam...hahahaha:-)

ANEKHA z tą toxo to lipa ale najważnijesze,że wykryta i pod kontrolą moja kumpela dwie ciąże przeszła z toxo ale była pod kontrolą i wsio ok było.....najważnijesze,że ok ja też muszę powtórzyć badanie kazała mi i ja nie chorowałąm wyszło....

MARTAA81 witaj chyba dawno cie nie było...jak samopoczucie....?????

ASIA wam trudno dotrzymac abstynecji a mnie trudno zagonic do sexiku mój jak sie zbliża to się najezam jak jeżozwierz ale ja niestety mam blokadę przez wcześniejsze poronienie nie mogę normalnie boję się choć moge działac wsio ok u mnie i ciąża nie zagrożona nie mogę....mam nadzieje że mi to przejdzie po ciąży bo mi brakuję....:-p:-p:-p

A gdzie reszta dziewuszek.....wstawajcie z wyreczek....

MASIEK jak tam po wizycie u mamusi????

KASIU a jak urodzinki?????Gadaj daj kawałek torta nie bądź taka...

RENIU:-),KATJA:-),KACHURKU:-),MAJU:-),LUCKY:-),SILA:-)
LADY widziałam już od rana szaleje na BB.....zawsze nie wiem czy kogos nie pomine i mam stresa....hehehe:-)

Marta
no nie dał mi skierowania...tłumacząc się durnym tekstem"jak w pierwszej ciąży nie było toxo to po co pani teraz"...nie skomentuję co sobie myślę o nim...
teraz jestem w 33 tygodniu
w 29 robiłam sobie prywatnie badanie i od tamtej pory jestem na antybiotyku...
eh....
nie jem tatara i myje owoce...wiem skąd mogą być zakażenia toxo..
jakiś czas temu pracowałam u weterynarza wiec pewnie stamtąd się to wzięło....
teraz pozostaje mi mieć nadzieję że toxo nie zrobiło krzywdy dzidzi i cieszyć się że poziom toxo spada

IZA ja za toxo płace bo chodzę prywatnie do lekarza....ale są one nie odpłatne dla kobiet w ciąży...bynajmniej tu u mnie.....i tak muszę je powtórzyc plus grupe krwi i Wr i podstawowe przed szpitalem i mam je przynieś za 4 tygodnie jakby mi nie mogli w szpitalu zrobic gratis no ale cóż

Wiecie co mi sie wydawało,że teraz to się chodzi co dwa tygodnie na kontrol a ja mam dopiero za 4 tygodnie...może dlatego,że było wsio ok ale nie wiem sama może tylko wydziwiam....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ANEKHA nie martw się najważniejsze,że wykryta i kontrolowana...:tak::tak::tak: a lekarz będzie kontrolował maluszka więc powinno byc wsio ok:-)

LADY ale mi narobiłaś smaka na gołąbki:-)

Ada
ciesz się że chodzisz co 4 tyg
ja muszę brykać co 2 czasem co tydzień...a już strasznie mi się nie chce...hihihi...leniwa ta końcówka ciąży:-):-):-)

dzień dobry.
Po wizycie mamy padłam. Kilka razy się obudziłam by coś zjeść i wc. Ale tak noc cała przespana. I dalej chce mi się spać.
Mam wrażenie, że brzuszek mi się lekko obniżył. No chyba że młody pupę inaczej wypycha;-)

staram się nie martwić bo to i tak nie pomoże a po co mam dzidzi stresu dostaraczać, więc zajmuję się wszystkim innym byle nie czytać co toxo mogło by zrobić dzidzi itd... bo to nie o to przecież chodzi...masz rację,dobrze że wykryta i pod kontrolą....teraz muszę iść się wykłócić we wtorek o skierowanie na usg bo nie miałam robionego od 20 tygodnia( i to prywatnie ) a ze względu na to toxo chcę wiedzieć co i jak.....
Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko!!!!!:tak::tak::tak:
:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

MASIU mi każdy mówi co ci sie brzuch obniżył a moje dziecię tak sprytnie ułożone hehehe....:-):-):-)

ANEKHA właśnie nie czytaj bo nadmiar wiedzy szkodzi.....bedzie dobrze....ja też chciałam USG a mi powiedziała,że zrobi mi za 5 tygodni przed CC :dry: i a ja chciałabym wcześniej i co mam zrobić bedę czekać :dry:

reklama
Czesc babeczki

Widze ze temat seksu wraca jak bumerang...:-D.. ja pomimo tego iz skorpionica i temperamencik mam .. to w ciazy jakos mi odeszla ochota na seksik ... moj maz jest wyrozumialy pod tym wzgledem i mnie nie naciska szczegolnie ,fochow nie stroi ;-)
a co do tego czy wolno czy nie wolno 6 tyg przed sa rozne teorie .. ja tam chyba sie przelamie i zaczne sie seksic za 2 tyg ...co by mi sie syn w brzuchu nie zasiedzial:-D

Ada super ze zalatwilas wszytko w urzedzie ....zreszta co mialas nie zalatwic:-D kobiecie w ciazy sie nie odmawia:-)

Madziujka ja tez mam podobnie jak ty .. serducho mi wali jak szalone zadycha po przejsciu 5 schodow:tak:

Izunia ty sie nic nie martw dasz rade urodzic .. ja np. drugi porod mialalm latwiejszy pomimo iz Julka urodzila sie wieksza:-) wiec na to nie ma reguly:-Dbedzie dobrze:-D

Masiu a gdzie ty sie podziewasz czyzby mamusia wczoraj cisnienie ci podniosla ... no odezwij sie plisss nie badz taka ;-)

Siluni torcik wyszedl mi super jakbyc co to zapodam ci przepis .. nic skomplikowanego a pychota ( schowalam w garazu co by mi nie zjedli):-) a tak wogole gdzie ty jestes od wczoraj bo cos malo cie na BB:tak:

Reniu piesek sliczny .. sama takiego chcialam ale sie balismy ze go zadepczemy .. i skonczylo sie na Kingu ...ale to juz moj ostatni pies ... za duzy obwiazek szczegolnie jak sie jest na obczyznie .. problem wielki jak sie chce gdzies wyjechac i wogole.. to proszenie znajomych zeby na pare dni zabrali zwierza do siebie mnie irytuje....

Dziewczyny ja tam nie wiem co to jakies sensacje grzybicze...wiem jedno w ciazy trzeba sie mysc srodkami do higieny inntymnej ktora nie wyjalawia flory bakteryjnej ... nie jakism tam zelem pod prysznic czy mydlem...zwykle mydlo to porazka ...

A teraz machne sobie kawke bo sie w nocy nie wyspalam ...

A gdzie BRATKA??????:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry