reklama

Kwietnióweczki 2008

RENIU racyjka świeta ale my to chyba w ciąży jesteśmy cooooo:-):-):-)

o widzisz wykłócę się o rabat :-):-):-):-) a co.....

reklama
ok laseczki posiedzialabym z wami chetnie wiecie przeciez o tym no nie????:tak::-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
no ale ja juz po 5 rano na nogach i teraz dopiero czuje zmeczenie.... moze dlatego ze gorąco u mnie cos i sie nazarlam jak swinia tak na noc....a pozniej zdziwiona ze na wadze przybiera hahahahah :)

WIec kolorowiutkich snow :) a nasza Renia widze ze dzis ma luzik... dzis sie troszku u nas zasiedziala hihihihi w koncu!!!! az milo :) a ja jak na zlosc juz mykam ...wredna baba ze mnie hihi jutro nadrobie w dzien buzka kochane kolorowych slodkich calusnych i takich tam snow :)

DoBrAnOc

LADY to klorowych ja też zaraz w kime bo źle spałam budziłam sie co chwilę a wcześniejszą noc jechaliśmy do mej mieściny rodzinnej i jestem mało tomna ale pewnie znowu bedę sie budzic co godzine DOBRANOC

Adus no juz nie chcialam tak tego wieku wypominac:-D:-D:-D, ale co racja to racja,
Idz leniu**** co by Amirek argumentu nie mial i sie spokojnie przez noc obrocil:tak:

Lady mykaj do wyrka nie Ci sie cos milego przysni:-)

Ja tez ide sie pobycze, jutro wizyte mam u lekarza (angielska:baffled:) czyli i tak nic sie nie dowiem:-D

Papatki

reklama
Adus moze nogi do góry to Amirek moze się przekreci ;-) skoro woli głowisie u góry mieć.

Co Wy macie z ta zgagą? Kurczaki ja nie wiem co to..

Za to czy Wy też macie puls około 95? Normalnie serducho mi pika jak szalone... mój M ma 60 maks 70..

Musze dzis do biura jechac jak mi sie nie chce :-( mam nadzieje ze podpisza to by w ciazy na L4 mozna byc do 270 dni..ech po co to wszystko z tym świadczeneim i wogóle...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry