reklama

Kwietnióweczki 2008

Anrus - ja myśle że też nie wytrzymam do kwietnia (na 12 mam termin), koniec marca by mi super odpowiadał, tym bardziej że jak ma być duża to się bede o czasie bała porodu, 3700 g było mi ciężko urodzić a jak ma byc powyżej 4 kg to dziękuję

reklama
Asiakow i tak urodzisz kiedy jej sie spodoba my to se możemy pomarzyć o dacie a dzieci i tak nam psikusa zrobią ;-)
Wązne by zdrowe były
a swoją dorgą takeigo koloska rodzić łoj...auć

Hej!
Lady kobieto no zwolnij trochę!!! Ty serio przeginasz z tym harowaniem. Odpoczywaj:angry::-)
Ingrid fajnie ze dołączyłaś. Długość postu mówi ze szybko nadrobisz :-D Zrób foto wózka i wstaw:-)
Anrus na allegro były. Ale T nie chciał jeszcze wtedy kupować wózka:baffled: No i teraz nie wiem na czym stanie. A co do wózka to ja teraz na bank biorę coś niekubełkowatego!!! Totalna porażka ten kubełek. Jeżeli ktoś chce od razu tylko porządną spacerówkę z pominięciem gondoli jak ja przy Domisiu to Buz jest przez to do d...:cool2:
Iwonka ja był dymu na poczcie narobiła za takie coś:dry: Albo przynajmniej ochrzaniła listonosza:-D
Asiakow bo lekarze serio wiedzą ze czarna lista potworności w ulotkach często pisana jest na lekowych ulotkach dla samousprawiedliwienia się producentów lekó. A poza tym długo uczą się o działaniu wszelkich składnikó leków na różne rzeczy. Więc ja wychodze z założenia ze jak mam coś brać i serio to konieczne to biorę.

Jeju jak mnie dziś zgaga zabija:wściekła/y: Cały dzień. Nie moge sobie z nią poradzić.
Mała szaleje w brzuchu. Lil sie śmiał ze brzuch mi tańczy:-D, ale ona normalnie zwariowała. Jest ułożona główka do dołu i co chwila ma czkawkę:-p i mnie łaskocze i wypycha kolana pod żebra. Masakra:cool2:.
I ta wichura. Rany nie znosze wiatrów. :no:

Pozdrawiam Was serdecznie:-)

Witam się i ja wieczorkiem!!!!!!!!!!!!!!

INGRID witaj wśród nas!!!!!!!!!!Fajnie,że dołączasz.....

LUCKY a jak dziś samopoczucie lepiej......ja wciągnęłam dziś dwa lody a dalej mi się chcę....

IWONKa szkoda,że mieszkamy daleko od siebie byśmy się umówiły na lody.............:-):-):-)

SILA widzisz syn zrobił psikusa wątpię,że się obróci.....znając moje szczęście.....

MADZIUJKa ginka też mi rzekła że marne szanse na odrócenie ale cóz może faktycznie będę znać datę porodu hehe.....no cóż bywa....

LADY a ty gdzie wieczorem Cie tu nie ma wciągnęłaś się w mecz....dawaj na booma....:-)

KASIU wszystkiego dobrego dla RADUSIa.....oj humor miałaś na porodówce.....:-)

RENIU kochana dobrze,że jesteś bo sie bałam,że wsiąkłaś a co z tym naszym rodzeniem.....:-)

IZA przyjemnie się czyta twój opis porodu....:-)

ASIU jak będzie powyżej 4 kg to poprosisz o teleportację:-D:-D

ANRUSEK to zaciskaj nogi przez 3 tygodnie a potem niech sie dzieje o chce:happy2:

JA DZIś byłam w skarbówce i hehe kobiecie w ciązy się nie odmawia zaświadczenia ma byc na jutro....i nie muszę czekać 7 dni:tak::happy2::happy2::happy2: jestem z tego tytułu hapi

MASIEK życzę powodzenia z mamą....:-)

LUCKY a jak dziś samopoczucie lepiej......ja wciągnęłam dziś dwa lody a dalej mi się chcę....
..........................................................................................................................
JA DZIś byłam w skarbówce i hehe kobiecie w ciązy się nie odmawia zaświadczenia ma byc na jutro....i nie muszę czekać 7 dni:tak::happy2::happy2::happy2: jestem z tego tytułu hapi

Jakoś sie bujam w domu. Lepiej wiele lepiej. Dzięki i buziam. Ale tęskno mi juz za T:sorry2:
A do skarbówki to bardzo fajnie ze tak szybko. Ale jak dla mnie powinnas je dostac od ręki;-):-D

Lucky chciała od ręki ale nie było naczelnika i jego zastępcy do podpisu i mam być jutro po nie............:-):-):-):-) i tak myślałam,że nie przejdzie ale jestem hapi ogólnie.....:-)

kurczę wiem co to tęsknota za mężulkiem raz mieliśmy rozłąkę przez pracę da się znieść ale cięęęęęęęęęęęęężżżżżżżzzkooooo okropnie!!!!!! ja dziś się w nocy kręciłam bo nie miałam się do kogo tulać :-( ale pare dni więc wytzrymam ależ ci faceci uzależniają:-):-):-):-)

Heja Adus laseczki...no wlasnie ogladalam mecz Polska 2:0 fajny był nawet nie wiem kiedy mi zlecialy przy nim 2 godziny .....

Luky mamo moja tez sie wierci strasznie ma chyba za duzo jeszcze miejsca tam bo non stop gdzies mi nozki wypycha z kazdej strony.....

Dzis jak lezalam tak mi serce mocno walilo ze szok....az mnie draznil ten puls....

Asia ja bym chcicala urodzic tak na poczatku kwietnia hahahahah ale wymagania mamy hhahahaha

Ingrid to pozostaje pogratulować takiego przebiegu ciąży oby było tak do porodu z samopoczuciem....:tak::happy2:

powiem szczerze,że ja też lubię leniuchować ale jestem i aktywna a gdybym miała leżeć całą ciąże :baffled: dziekuje bogu ze mi tego oszczędził bo ja bym popadła w depresję hehehe:-):-):-) i tak cierpię że jestem nowa w mieścinie gdzie mieszkam i nie znam nikogo i się bujam sama kulając się na boki:-D a ja uwielbiam towarzycho ludzi z umiarem ale lubię ludzi i aktywność.....

Ingrid witaj:-), a gdzie cie na ta obczyzne wywialo?:-D

Adus moja droga ja czekam razem z Katja :tak:, Ty lepiej Amirkowi wytlumacz co by nam planow nie krzyzowal:-D;-)

A ja siedze i sie zgaga od Lucky zarazilam no:-D, meczy mnie juz jakis czas:angry:

Zdjecie wstawilam na zwierzakach to patrzcie poki jest bo ja jak wstawie to znikaja bardzo szybko:szok:, musze w koncu Sili posluchac i przez porzadne instytucje wstawiac te fotki:-D:-D:-D

Lady ty tu punktow nie nabijaj, sie nie podlizuj;-) i tak powinnas oberwac za te szalenstwa:angry:, ja myslalam ze przesadzam ale przy tobie tom pikus:tak:, Buzka szalona:-D:-)

reklama
Lady mi też czasami nawala serducho szybko aż obsesji dostaję na tym punkcie i tak mam od 5 miesiąca czasami nie mam a czasami pracuję szybko i miałam spokój i ostatnio znowu....i dziś ale tak czasami jest ja myślę,że te dwa ostatnie miechy to nasze organizmy pracują w ogóle na zwiększonych obrotach.........

mój syn własnie wpycha mi głowę w przełyk..............:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: nie mogę no a noge swą w lewy bok....:baffled::baffled::baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry