Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)
Zrób foto wózka i wstaw:-)
No i teraz nie wiem na czym stanie. A co do wózka to ja teraz na bank biorę coś niekubełkowatego!!! Totalna porażka ten kubełek. Jeżeli ktoś chce od razu tylko porządną spacerówkę z pominięciem gondoli jak ja przy Domisiu to Buz jest przez to do d...
Albo przynajmniej ochrzaniła listonosza
Cały dzień. Nie moge sobie z nią poradzić.
, ale ona normalnie zwariowała. Jest ułożona główka do dołu i co chwila ma czkawkę
i mnie łaskocze i wypycha kolana pod żebra. Masakra
.

jestem z tego tytułu hapi
LUCKY a jak dziś samopoczucie lepiej......ja wciągnęłam dziś dwa lody a dalej mi się chcę....
..........................................................................................................................
JA DZIś byłam w skarbówce i hehe kobiecie w ciązy się nie odmawia zaświadczenia ma byc na jutro....i nie muszę czekać 7 dnijestem z tego tytułu hapi

dziekuje bogu ze mi tego oszczędził bo ja bym popadła w depresję hehehe:-):-):-) i tak cierpię że jestem nowa w mieścinie gdzie mieszkam i nie znam nikogo i się bujam sama kulając się na boki
a ja uwielbiam towarzycho ludzi z umiarem ale lubię ludzi i aktywność.....
, Ty lepiej Amirkowi wytlumacz co by nam planow nie krzyzowal
;-)
, meczy mnie juz jakis czas
, musze w koncu Sili posluchac i przez porzadne instytucje wstawiac te fotki

, ja myslalam ze przesadzam ale przy tobie tom pikus
, Buzka szalona
:-)

nie mogę no a noge swą w lewy bok....