reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Lasy kolezanka, która niedawno rodziła też miała nawracające infekcje ciągle coś brała i sie bała że dzicku zaszkodzi bo normalnie jak nie jedno to drugi a najgorsze ze gin jej nie mówił co jest źle tylko ciągle kazał coś barć a jak ona te ulotki poczytała co na lekach to sie bała ale brała, no i chłopa urodziła ze hej zdrowy fajny

Asiu jak ja bym chciała jakies wakacje lezec nic nie robic miec wszystko w dupie.......alu u mnie nie ma takich mozliwosci musiałabym do rodzicow na troche pojechac ale o tym mowy nie ma bo moj mezus dostaje sraki beze mnie szok.....

:szok:

Jak do rodziców pojechałam wypozywac to miałam po 3 dniah dość i wróciłam do meza wiec rozumiem, ale wszystko jak na tacy u mamy miałam podane :))

Lady wiem jakie to uczucie - jak ty nie zrobisz to nikt za ciebie nie zrobi :baffled: ale musisz przystopować laseczko! I główka do góry :-) to już ostatnie tygodnie, zrób coś przyjemnego dla siebie i na chwile miej wszystko w d..e :tak: Pościel przyjdzie napewno, mi wysłał ją po 2 dniach od zaksięgowania a reszta czasu to wina poczty :baffled: zastałam w skrzynce awizo z datą wsteczną a codziennie zaglądałam i byłam w domu :sorry2:

JA NAJLEPIEJ ODPOCZYWAM PRZY KOMPIE BEZ KITU PRZED TV OCZY MI SIE KLEJA ...TERAZ U MNIE NA CHACIE CZAS OCZEKIWANIA NA MECZ....... MOJ SYNEK JUZ W STROJU POLSKI HIHIHI MAZ PIWKO MROZI....A JA? NIBY ODPOCZYWAM A JEDNOCZESNIE SIE STRASZNIE NUDZE A WAS CHOLERA NIE MA :):szok::szok:

napisałm posta i mi zeżarło :wściekła/y:

luckymama ja zamówiłam ten wózek Bartatina ale gdzie ty znalazłaś taki za te pieniądze z fotelikiem ja kupiłam ten z fotelikiem w promocji razem już z adapterem do fotelika i za 1050zł na piankowych kołach a 1099 były na pompowanych , ale za tą kase co ty podałaś to widziałm ale bez fotelika

Ja wróciłam od lekarza jest ok szyjka trzyma mamy jeszcze grzecznie wytrzymać 3 tyg i mogę rodzić ale ten czas szybko leci :confused:, dzidzia już odwrócona od 2 miesięcy że jej tak wygodnie i mam nadzieję że już się nie odwróci w złą stronę

Anrus---- to fajnie :)wiec jeszcze troszke czssu masz na poród :)

Ingrid---- masz racje zrzyłysmy sie troszke juz ze soba hihihi te forum to dla mnie juz jak narkotyk te wszystkie laski uzaleznily mnie od siebie noooo...ledwo oczka otworze i juz mysle co u dziewczyn slychac wiec bez szorowania ząbek zamiast w lazience to ja tu :) i tak dzien za dniem miesiac w miesiac...... :)ciesze sie ... bo trafilam w dobre miejsce we wlasciwym czasie:) i na wlasciwe osobki ktore baaaaardzo lubieeeeeee..zaluje tytlko ze nie mieszkamy wszystkie w jednym miescie :) co do wozeczka tez sie nad nim zastanawialam ...na alegro jest kilka modeli ale kolorki nie moje i na tym koniec.....Mam nadzieje ze sie rozkrecisz i wdrozysz w Nas :)Kazdą z nas idzie rozkminić :) Kazda inna ale kazda za je bi sta :) <<<<ale sie podlizalam hahaha>>>>> w kazdym badz razie niezla jeste luty i praca nie nie nie to nie dla mnie ja jestem na etapie babci 80 letniej...ledwo idzie mi spelniac obowiazki domowe a praca???? i to na nogach caly dzien???? nie no z takim brzuchem z takimi ruchami? zadnej wydajnosci ze mnie by nie bylo firma na mnie by tylko tracila hahahah tazke podziwiam pracowitą mamusie :):-D

Witam z wieczora i uciekam, w nocy spać nie mogłam wiec teraz po prostu padam a oczy same sie kleją.

Ingrid - fajnie ze masz wózio, jej to dla mnie najtrudniejszy wybór, wiec super że trafiłaś na fajny wózek, podaj moze nazwe producenta to sobie pooglądamy jak mają modele w necie:-)

Lady u mnie też mecze i mecze (jak mam dobry dzień to nawet na chłopaków jak latają za piłką popatrze, ale moj to jak by mógł cały czas by to oglądał :baffled:

ja kupiłam łóżeczko i materacyk na allegro wczoraj zapłaciliśmy i jeszcze wczoraj wybrałam materac a dzisiaj już był z tym kurier, a w niedziele zamówiłam sobie takie rzeczy do porodu (same pierdoły) i psześcieradła dla małej i nie doszły (w poniedziałek płaciliśmy i miały być na drugi dzień kurierem) ale do porodu się mi jeszcze nie śpieszy i niech sobie dojdzie byle dobre rzeczy popakowali (to głównie pierdołki po kilka zł a 200 sie uzbierało)

reklama
oj szaleją dziołszki szaleją..poczytałam i co..i mi myśłi z głowy wypłynęły...

Ingrid a masz mozliwość pokazania tego wózka?

I właśnie jaka opinia na temat nestora? choć nei w moim stylu ale jeśłi ma być lepszy od coneco to wole ten lepszy dla Niuni.

Anrus to bądź grzeczna i czekaj te 3 tygodnei!!

A Ty Lady po dupci zarobisz..uspokój się matka!! Jeszcze troszkę..plosę..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry