reklama

Kwietnióweczki 2008

Iwonka ja już pisałam kiedyś, bo asia się pytała, dokładnie nie pamiętam, ale to było w okolicach ul. Jackowskiego (na jeżycach) mały sklepik, na jeżycach jest ich trochę, no i ceny w takich sklepikach normalne:tak:
komodzie stoją, wczoraj Wojtek pomalował tak jak chciałam, jak wyschną to się zacznę w nie ładować:tak:

reklama
Maśku ja wiem ze to nejest bajera ale ja nie mam kasiorki na lepszy i tak ten juz dla nas sporo kosztuje po za tym nie podobają mi się te grubasy wszystkie a on taki zwinny jest raczej. Atlatica ogladałam i jego wykończenie jest okropne.. juz sama nie wiem co zrobić :-(

Anrus wiesz u mnie to samo ja starałam sie o dzidzie od 2005 mam dwa Aniołki, o Martynkę staralisy sie 14 miesiecy ciąż jest zagrozóna od samego początku. Ja chce mieć wiecej dzieci..ale jesłi zajdę za szybko w ciąze i nie daj Boze też będze zagrożona to jak będe zajmowąła sięMartynką? Poz a tym ja musze wrócic do pracy po macierzyńskim i popracowac troszkę..ech skomplikowane to wszystko..u nas tylko gumki i kalendarzyk aj nie będe faszerować sie hormonami już mam ich za dużo... Całe 14 cykli starań na duphastonie i luteinie..co dało 10 kg więcej

Madziujka jak Ci się podobaja boldery ale są za drogie to właśnie mi się przypomniało że widziałam w sklepie bardzo podobne za 700 złotych. Babyactive ballerina. wydawały się porządne.

Kachurku te gondolki bardzo ładne ale zas ten dół mnie przeraża..z resztą kiepski wybór mamy u siebie w wózkach. Zas na dalsze podróze to ja odpadam..wózio i tak kupujemy po porodzie...

Madziujka, ja rozumiem, że masz limit pieniężny na wózek, ale tym bardziej odradzam ci ten v3, wielu moich znajomych skusiło się na ten wózek przez cenę, ale jak z nimi rozmawiałam to mówili, że żałują tego zakupu. Moja przyjaciółka (mama Stasia) też była bliska jego kupna. Ale co jak co wiem, że ten wózek nie jest wart nawet tych pieniędzy, do tego serwis jest bedziewny (koleżance odpadło kółko i w serwisie wózek trzymali ponad miesiąc, słyszałam też o przypadku gdzie wózek lądował 3razy w reklamacji) więc Madziujku i tak zrobisz co chcesz, ale ja cię bardzo mocno przestrzegam przed tym wózkiem.
A może używany?? Za 800zł można kupić dobry, używany wózek:tak:

ja wiem ze moze sie wydać wam ze kasy nie ma a wydziwia ale ja chce nowy dla mojego Skarbka..moze coś doradzisz Maśku?

Chciałąbym wózek zwinny raczej z ładną zgrabną gondolką i spacerówką.

Masiek dzięki, przejdę się i zobaczę :tak: A tego Dmochowskiego to szukam w necie i piesze że on na Raszei przyjmuje ?:confused:

Iwonko to są stare informacje, od wakacji czyt. lipca Dmoch przeszedł na Lutycką. Ponoć w Raszeji był blokowany:tak: Fakt łepek jak na lekarza ma niezły, a wiadomo w Polsce zawiść, zazdrość często jest silniejsza:tak:

Madziujku z kasą czy nie masz prawo wydziwiać:tak: Ba musimy bardziej uważać co kupujemy, bo nie stać nas na tandetę:tak:
Mnie uratowała rodzinka. Bo też pewnie bym marudziła i nie wiedziała co zrobić.
Porozglądam się, popytam i będziemy Madziujku szukać wózka dla ciebie:tak: no i twojego maluszka:tak: a właściwie maluszkowej.

Jutro się pojawię. Bo muszę znikać. Moja mama się zapowiedziała:szok: jedzie do mnie. Jeżu już się boję co wymyśliła. Mam nadzieję, że jest w pokojowym nastawieniu. Jeżu nie widziałam jej od świąt:dry:

Dobra spadam, muszę ogarnąć chatyńkę.
Do zobaczenia:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry