asiakow
Fanka BB :)
Madziujka - jestem w podobnej sytuacji mój gin jest do 6 marca a wraca 15 kwetnia, jest mi z tego pwodu okropnie przykro, bo sie przyzwyczaiłam i już mnie zna, jak sie coś działo mogłam na niego liczyć, dał mi wprawdze kontakt do swojej koleżanki i ona moze nie prowadzić, ale stwierdziłam ze jak zmienia lekarza to moze na jakiegoś ze szpitala w którym chce rodzic
Iwonka - potwierdzam ze Dmochowski jest teraz na Lutyckiej ale prywatnie na Jezrycach przyjmuje nie jestem pewna chyba Kosińskiego albo jakoś tak, ja mam nadzieje że mnie przyjmie - u mnie to by była 1 ewentualnie 2 wizyty (chyba że by sie coś nie tak działo) Ja nie pojechał w piątek do tej kumpeli co Ci pisałam (zgadnij czemu - komuś sie nie chciało
ale juto ide do niej powie mi coś wiecej o tym lekarzu, ale gadałm z nią wczoraj i bardzo go chwaliła, choć jeszcze jeden mówiła ze jest super, sie postaram wywiedzeć co i jak i potem do niego zadzwonie - jak mnie nie przyjmie to bede szukac dalej
Iwonka - potwierdzam ze Dmochowski jest teraz na Lutyckiej ale prywatnie na Jezrycach przyjmuje nie jestem pewna chyba Kosińskiego albo jakoś tak, ja mam nadzieje że mnie przyjmie - u mnie to by była 1 ewentualnie 2 wizyty (chyba że by sie coś nie tak działo) Ja nie pojechał w piątek do tej kumpeli co Ci pisałam (zgadnij czemu - komuś sie nie chciało

Jakoś myśle ze kupisz szybciej. Na zakupach polecałam Batratinę (z fotelikiem za 850zł) to dość tanio za komplet. A solidne wózki:-)