reklama

Kwietnióweczki 2008

Reniu ja to mu tłumaczę ale widać ma gdzieś mnie ale mam poważenie u syna od małego już :-D:-D:-D:-D:-D no cóż jak pójdę na CC to i tak was dwie po drodze zacviągne ze sobą więc se nie myśl jak będę miała wcześniej rodzić to i tak pójdziecie ze mna no chyba że wy sie wybierzecie wcześniej:-)

reklama
Ingrid no to bedziesz miala wiecej czasu dla nas no to odliczamy hihihi:-)

Reniu no ale przecie nie sklamalam jestescie wszystkie kofane nooo!!!!!! to jak drugi maz druga zona hahahahahahaha :):-D

Aduś wogole dzis zauwazylam ze wargi sromowe mam cos napuchniete albo cholera mi sie zdaje i sobie wmawiam chorobe hahaha no ale jakies inne sa a moze to norma?u nas?:-Dpokazcie jakie wy macie to sobie porównam hahahahahahahahahahahah;-)zartuje zeby nie bylo hahahah:-D

LADY co do warg zrobie zdjęcie i wysyłąm dla porównania:-D:-D:-D:-D:-D serio myślę,że norma............

mi nogi puchną i rece ale rano jak wstaje git postoje troche i znowu caly dzien jak banie rano nie i od nowa ale coz juz tak bedzie

Reniu szturmem:-):-):-):-) heheh na pewno ginka sie zdziwi jak was ze soba przytacham ale co........ale jak pojde za 4 tygodnie to jej powiem ze mam e soba dwie kumpele i bez nich nie przejdzie:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry