reklama

Kwietnióweczki 2008

Czesc dziewczynki

Silka widze ze neciu hula .. to dobrze bo cienkawo tu bez ciebie:-)
ja juz chce rodzic bo normalnie nie wyrobie dzis o 1 w nocy zabralam sawoje poduszki i poszlam spac do Maksowego pokoju .. bo juz mam jakas schize ze moj R. sie nie wysypia przez to moje chrapanie:-D..

Adunia , Iza , Madziujka witajcie

reklama
Aha... No właśnie tak myślałam, że księgowy się powinien tym zająć :tak::-)
madziujka, ja tam mogę nawet w Święta, ale najlepiej tak ze 3 dni przed :-D cobym zdążyła wyjść ze szpitala :-D

Kasia cześć..kuźwa ja nie wiem ale mój też co noc parę razy mne budzi i gada skończ piłować..ja nie wiem o co mu biega.,.a ja chrapie!! upsss

MADZIUJKA to ja nie muszę mieć L4 mi powiedzieli że to i druk do zusu czy ja znowu cos poplątałam czy zwykłe zaświdczenie od lekarza że mam termin porodu ztym i tym dniem i wsio plus druk do zusu?????

Adunia hihi namieszane masz w głowce kochana...
wiesz co ci powiem..zadzwoń do zusu...i niech ci powiedzą dokłądnie co masz zrobisz.... ja sądze ze powinanś druki wypisać i z aktem urodzenia złożyć w zusie

Kasiu :-) Wiem, co czujesz... Ja też już chcę rodzić, bo siły już nie mam na chodzenie w ciąży :-( A o wyspaniu się, to mogę zapomnieć :-( Jak leżę na lewym boku, to mnie kłuje pod łopatką :angry: jak na plecach, to kręgosłup wysiada :wściekła/y: jedynie na prawym nic mnie nie boli, ale przecież całą noc nie da rady w jednej pozycji :no::angry: Eh.... Już nie mogę się końca doczekać :zawstydzona/y:

SILA zapomniałam że ty u Piotrka swego pracujesz :-D:-D:-D:-D to faktycznie popije twój luby hehehe....

Ja muszę druk Z3a i chyba w takim razie zaświadczenie i to do zusu szybko.....

KASIU witaj z rańca ja też chrapusiam a teraz ponoć więcej ale mój mi jeszcze nic nie wypomina....

MADZIUJKA budzi cię no wiesz serca nie ma:-)

ja juz wysiadam normalnie nie moge .. mam tak dosc ze nie da sie nawet tego opisac:-(
chrapie jak stara lokomotywa... chlop mi marudzi .. budzi mnie co chwile bo sam nie moze spac .. mnie cholera bierze bo swojego chrapania nie slysze.........zwariowac idzie
A tak wogole to kiedy sa swieta??? bo ja przez ta ciaze to juz o bozym swiecie zapomnialam .... za pare dni biore sie za generalne porzadki w domu i mam w nosie niech sie dziej co ma sie dziac bo ja sie wykoncze :-(

reklama
Silka wiesz jak to jest najpierw sie podtrzymuje potem wywołuje oby nas to nie dotyczyło ;-)

:tak::tak::tak::tak: Zgadzam się :tak::tak::tak::tak: Oby Nas to nie dotyczyło :tak: Ale wiem, że często tak jest... Jak leżałam teraz na Patologii, to ze mną na sali była dziewczyna w 37 tygodniu, która leżała od 1,5 miesiąca na podtrzymaniu i w końcu odstawili Jej wszystkie leki, bo córcię już miała donoszoną i spokojnie mogła rodzić, a tu LIPAAAAAAAAAAAAAAA :-D:-D:-D:-D Mała się uparła i wyjść ni chciała :-D:-D:-D:-D I nie wiem jak to się skończyło, bo ja już wyszłam, a Ona została :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry