A
ada04
Gość
MADZIUJKA tak zrobię namieszane na maksa....:-):-):-) podejdę do zusu o i info....
SILA ja też mam dość chodzę jak krowa sapie jak lokomotywa jeszcze mój syn mi gniecie żołądek i mi sie non stop chce wymiotować....a na żadnym boku nie moge spać na lewym mi źle bo mi zaraz serce wali na prawym nie moge cała noc bi potem nie moge chodzić a na plecach kręgosłup siada buuuuuu....ale dzięki bogu to już z górki już wolę CC i szybciej te dwa tygi niz nie daj boże przenosić jeszcze dwa ło matko załamka na maksa
SILA ja też mam dość chodzę jak krowa sapie jak lokomotywa jeszcze mój syn mi gniecie żołądek i mi sie non stop chce wymiotować....a na żadnym boku nie moge spać na lewym mi źle bo mi zaraz serce wali na prawym nie moge cała noc bi potem nie moge chodzić a na plecach kręgosłup siada buuuuuu....ale dzięki bogu to już z górki już wolę CC i szybciej te dwa tygi niz nie daj boże przenosić jeszcze dwa ło matko załamka na maksa

Kochany 
:-) Ja też się biorę za porządki za jakieś dwa tygodnie i niech się dzieje co chce
boże a ja potem po świętach do ginki ustalic termin ło matko a ja myślałam łe jeszcze jakieś 6 tygodni
więc niech siedzi tam z Toba a z drugiej strony se tak myśle my bedziemy leżec obolałe a ci będa świętować
o nie masz racje kasiu im to zawsze z górki oni to mają przyjemność a my sie męczymy chyba mojemu to samo powiem hehehe....