reklama

Kwietnióweczki 2008

MADZIUJKA tak zrobię namieszane na maksa....:-):-):-) podejdę do zusu o i info....

SILA ja też mam dość chodzę jak krowa sapie jak lokomotywa jeszcze mój syn mi gniecie żołądek i mi sie non stop chce wymiotować....a na żadnym boku nie moge spać na lewym mi źle bo mi zaraz serce wali na prawym nie moge cała noc bi potem nie moge chodzić a na plecach kręgosłup siada buuuuuu....ale dzięki bogu to już z górki już wolę CC i szybciej te dwa tygi niz nie daj boże przenosić jeszcze dwa ło matko załamka na maksa

reklama
Ada, no popije... A wiesz w ogóle, to On wymyślił, że najlepiej jakby Mały miał żółtaczkę taką sporawą, bo wtedy poleżelibyśmy z tydzień, co najmniej, a On zdążyłby ze wszystkimi opić Alanka :baffled::cool2: Kochany :-D

Kasia, Ada.... dobrze, że już z górki mamy :tak::-) Ja też się biorę za porządki za jakieś dwa tygodnie i niech się dzieje co chce :-D

Ada, no popije... A wiesz w ogóle, to On wymyślił, że najlepiej jakby Mały miał żółtaczkę taką sporawą, bo wtedy poleżelibyśmy z tydzień, co najmniej, a On zdążyłby ze wszystkimi opić Alanka :baffled::cool2: Kochany :-D
Moj sobie nie popije bo juz mu zapowiedzialam ze od 8 -23 bedzie ze mna w szpitalu siedzial... zreszta on wie ze ja sie nie nadaje na szpitalne wojaze:-)i bede przez te 3 dni nieszczesliwa i marudna;-) bo ja chce do domuuuu;-)

KASIU bidulko współczuję ale wy z Sila to już na 9 okieneko wskoczycie także powoli możecie się rozpakowywyać ale nie wcześniej niż za dwa tygodnie hehehe

SILA fakt Piotrek uroczy tydzień w szpitalu co by zdążył opić nie mogę:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D mój bidulek chodzi przejęty tym CC i ostatnio stwierdził,że mi wynajmie kogos do pomocy na dzień no nie mogłam jak to usłyszałam :-D:-D:-D:-D kofany się martwi bo ma dużo pracy dużo na głowie i się martwi czy dam radę sama bidulek będzie dobrze.....jak tak już mówi do mnie to od razu mam siłę za 3...:-)

MADZIUJKA na prawdę za 3 tygodnie i 1 dzień:szok: boże a ja potem po świętach do ginki ustalic termin ło matko a ja myślałam łe jeszcze jakieś 6 tygodni:szok:

Kasia, ja nawet nie próbuję Piotrkowi powiedzieć, że będzie ze mną tyle czasu w szpitalu siedział, bo wiem, że to nie realne :-D:-D:-D:-D Jak teraz leżałam, to ledwo 2 godziny ze mną posiedział... On NIENAWIDZI szpitali :baffled::baffled::baffled::baffled: Jakąś traumę chyba przeżył :-D:-D:-D:-D:-D Twój R. porządny, przykładny chłop :tak::-):tak::-)

to jak Maks by sie zdecydowal na wyjscie za trzy tygodnie to swieta spedze w szpitalu hehe ale numer no nic kasiore zaoszczedze .. swiat w tym roku nie bedzie:-D:-D:-D:-D:-D

KASIU proszę bardzo twój małż to widzę wyjścia nie ma bo jak Kasia powie tak ma byc:-):-):-):-) ale serio to klimaty szpitalne okropne :no: więc niech siedzi tam z Toba a z drugiej strony se tak myśle my bedziemy leżec obolałe a ci będa świętować :wściekła/y: o nie masz racje kasiu im to zawsze z górki oni to mają przyjemność a my sie męczymy chyba mojemu to samo powiem hehehe....

reklama
Kasia, ja nawet nie próbuję Piotrkowi powiedzieć, że będzie ze mną tyle czasu w szpitalu siedział, bo wiem, że to nie realne :-D:-D:-D:-D Jak teraz leżałam, to ledwo 2 godziny ze mną posiedział... On NIENAWIDZI szpitali :baffled::baffled::baffled::baffled: Jakąś traumę chyba przeżył :-D:-D:-D:-D:-D Twój R. porządny, przykładny chłop :tak::-):tak::-)
Moj bedzi siedzial ... nie tylko w szpitalu ale i w domu na urlopie przez 2 tygodzie juz wczoraj przylukalam ze druk sobie przyniosl hahahahhaahha odpoczne przynajmniej ;-)
Moj nie sapie lazi zemna nawet po lekarzach.... gdzie wcale by nie musial ale jakos chodzi ja go nie zmuszam on sam chce ... koffany dopiero teraz to do mnie dotarlo hahhaahahahahhahahahahahaahhahaah

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry