Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja to bym chciała marcówką zostać Tak chociaż po 20-tym marca urodzić i spokój... Ale zobaczymy jak to będzie. Mam nadzieję, że za 4 tygodnie już pęknę
SILA zapiekanka mniam mniam :-) i współczuję 3 pietra ja też właże co dziennie na 3 i mam dość okropne to jest a windy nie ma
a co do macierzyńskiego to L4 chyba od ginki druk Z3a albo Z3 i to do zusu już madziujka mi pisała że można wcześniej ale ty jesteś na zwolnieniu non stop to nie wiem jak to bo chyba dostaniesz automatycznie z dniem porodu i może faktycznie ze szpitala coś masz wziąść a ja nie jestem na zwolnieniu w ogóle więc złoże L4 z wnioskiem i chyba wsio
ALe SILA ja to mam działalność i załatwia w sumie też mi księgowa ale muszę sama dopilnować ona to taka lewa a ty jesteś zatrudniona tobie to twój pracodawca chyba zrobić powinien nie ty tak myślę
madziujka, wypłacającym czego Wiesz, ja nie wiem, bo moim pracodawcą jest mój narzeczony Mamy firmę, a ja jestem w niej zatrudniona Muszę jednak podjechać do tego mojego księgowego i się wypytać dokładnie co i jak
Silka jak urodziś z to dasz pracodawcy akt urodzenia i w dupci ich mniej neich załawiaja. No chyba ze Twój pracodawca nie jest wypłacającym ino od razu ZUS to wtedy lepiej se tego popilnuj. Wogóle drug Z3 powinien wypęłniać pracodawca..ale same wiemy jak to jest!!