reklama

Kwietnióweczki 2008

Oj tak Izunia nasza LADY to ma temperament;-):-)

LADY oszczędzaj się na prawdę ja to wyrzucam sobie,że dużo za dużo chodzę i godzina siódma wieczorem to mało kumam ale ze spaniem to się wiercę oczywiście ale ty to szoook normalnie ale uważaj to końcówka lepiej nie wywoływać wilka z lasu:-)

A u mnie w domu wszyscy się wynieśli i zostałam sama więc mogę se spokojnie na necie posiedzieć tak to jest walka o ogień...ja przywiozłam swego laptopika ale sygnał netu nie podzielony jeden kabelek i się tylko przełącza z mojego na rodziców kompa:-):-)

reklama
1237 postów Ada ??? Wow, czy to rekord świata? Muszę podejrzeć inne nasze kobietki, zobaczymy, kto tu jest najbardziej uzależniony od naszego doborowego towarzystwa hihi. A z tym oszczędzaniem się masz rację, non stop sobie to powtarzam. A potem lecę do sklepu, na spacer z psem, biorę się za porządki w domu itd. Wczoraj kupiliśmy z Jarkiem taki proszek Vanish do dywanów i będę próbowała nasz do jako takiej używalności doprowadzić. Jutro pewnie i tak bedzie na nim pełno kudełków psich i śladów butów, bo u nas niestety każdy w butach łazi w tą i z powrotem. A to z zakupami do kuchni, a to bo sie zapomniało czegoś z pokoju, a to bo łatwiej buta ubrać siedząc na kanapie. jednym słowem syzyfowa praca hehe, jak ja to lubię :))

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ :-D

Chyba jestem :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Poczytam, co tam naskrobałyście babeczki kochane, co zajmie mi pewnie z 3 godziny, więc do zobaczenia
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

SILUNIA kochana jak miło Cię znowu zobaczyć buzia dla Alanka:-):-):-):-):-):-):-) pisz zaraz co u Ciebie i syneczka?????

MADZIUJKA heloł z rana:-) jak twe samopoczucie i córeczki???:-)

wiecie co ja się to tak rozmarzyłam....patrzcie jak ten czas lecie pamiętam nie dawno podglądałam dziewczyny z listopada i grudnia potem styczeń....a teraz na lutym już prawie wszystkie....i na marcu chyba już 9 urodziło szoook jak ten czas leci....i my....potem po kolei pójdą wszystkie.....

mój synek właśnie włazi mi pod żołądek :baffled::baffled::baffled::baffled:chyba szuka miejsca na spanko znowu auććććććććććć.......:baffled::baffled::baffled:

No podejrzewam, że niektóre co bardziej aktywne i te, które mają na początek kwietnia terminy to szybciej się zaczną sypać - już w marcu :)) zamiast kwietniówek będziemy marcóweczkami :))

reklama
A ja mam jeszcze jedno pytanie już mi nasza kochana Madziujka tłumaczyła ale ja lewa w prawie więc pytam za 4 tygodnie idę do ginki i ona ma mi wystwić L4 i mam wtedy złożyc to z drukiem to zusu o macierzyński z dniem porodu czy muszę wcześniej złożyć....i iść wcześniej do niej o L4 czy jak mi to wystawi po świętach koniec marca nie późno na złożenie bo ja nie wiem kiedy mam złożyc te papiery

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry