reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Izunia pewnie masz rację też tak myślę,że nie które zostaną marcówkami ale aby były donoszone i wsio ok....:-)

MADZIJUKA ja też tak mam ztym mym synkiem od dwóch dni ale teraz od godziny rusza sie po brzuszku choć ruchy spokojniejsze są a nie takie podrygi jak kiedyś ale te nasze dzieciaczki nas strachają:-)

AHa kumam to muszę zadzwonic do ginki żeby mi wystawiła L4 ale ja nie wiem co będzie z tą datą porodu u mnie bo jak CC ale ok kumam dzięks Madziujka;-):-):-)

Ada na pewno tak będzie! Musi być! I super, że synuś grzecznie już fika u Ciebie w brzusiu.

Madziulka to Ty już na miano weterana zasługujesz :) Szkoda, że jakiś medali nie dają za aktywność hihi.

No dobra zbieram się, na razka, papa.

reklama
Dziołchy tyle napisałyście, że nawet gdybym chciała każdej odpisać, to nie dam rady, bo bym ze 2 godziny odpisywała, a w mieszkaniu syyyyyyyyyyyyyyyfffffffffffffffff :cool2:

Widzę, że na tapecie gołąbki :-) Ja też miałam dziś robić, ale Piotrek zapomniał wczoraj o kapuście, a ja sama nie przytargam na 3 piętro, więc zrobię zapiekankę z makaronem i mięskiem mielonym... Coś tam jeszcze dorzucę i będzie pyyyyyyyycha :tak:

No i temat nr 2, to seksik :cool2: Ja tam już zapomniałam co to jest :-( A mam taką ochotę, ale boję się, bo po ostatnim razie miałam mocne skurcze i jakąś taką blokadę mam :-( No, ale jeszcze troszkę i sobie odbijemy :-D

Ada, co do tego macierzyńskiego, to mi mój księgowy mówił, że dopiero jak urodzę, to w szpitalu dostanę jakieś dokumenty i wtedy mam to do Zusu zanieść, ale kurka z tym moim księgowym, to nigdy nic nie wiadomo, więc ja też chętnie się dowiem :happy2:

Kasia, Renia, Luckymama, Iza, Masiek, madziujka, Lady, Asia, Iwonka.......................... Witajcie :-) Cieszę się, że tęskniłyście ;-);-);-):-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry