reklama

Kwietnióweczki 2008

kurczę ja też nie mam stanika muszę się wybrać i kupic dwa....ale miałam kupić przez allegro ale stwierdziłam,że najpierw zmierzę....

reklama
NO Hej :)

Ja sobie tez musze ten staniczek kupic ale nie wiem gdzie i jaki cholera musze sie przejsc po sklepach a tak mi ciezko sie wybrac ..a z neta nie chce bo jesli chodzi o bielizne to ja musze ja pomacac przymierzyc hahahah:-D

Ada wtorek juz nioedlugo wiec korzystaj z neta ile wlezie :)

DZiewczyny co niektore spakowane juz no ale one maja szybsze terminy ja jeszcze w polu troszke hahaha :)

jeju i pomyslec ze juz dzis mamy 2 marzec...... a do 1 kwietnia tak blisko o my got :)

lady korzytam korzystam....ile wlezie....ja ostatnio widziałam jakieś w tesco do karmienia ale nie wyciągałam nie oglądałam bo stwierdziłam aaaa mam czas:sorry2:

LADY czas leci ja już kupiłam koszule jeszcze wkłady majtki i kapcie i w tygodniu pakuję też torbę nie ma co zwlekać na wartości nie ubędzie jak będzie leżeć....:tak::tak::tak::tak::tak:

AAAAAA PRZYPOPMNIAL;O MI SIE Adula hahhaha z tymi Twoimi podkladami hehe ze nie beda Ci potrzebne hehehhe :) usmialam sie hahha :) nie no ja mialam cc i mi sie sączylo wszystko okolo 1 miesiąca po porodzie.....jak ja tego nie cierpie okresu..... a tu jeszcze te oczyszczanie o0rganizmu u mnie tyl trwalo..... non stop....ten miesiąc mi sie tak dluzyl jak nie wiem co.....

trzeba się zmobilizować jak wrócę dokończę pranie które zaczęłam a ja po świętach idę na kontrol jak dziecię się nie odróci to cesarka i co wtedy będę latać w pośpiechu nie to bez sensu tzreba wcześniej a my też nie wiem kiedy naszym dzieciaczkom zachcę się wyjść lepiej się zabezpieczyć wcześniej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry