reklama

Kwietnióweczki 2008

Asia no wez... odrazu poszlam do lustra zobaczyc czy mój sie nie powiekszyl nie no moj jest chyba w normie... moze napuchly ci oprzegrody tam czy co... jeju nie znam sie.....

ok laseczki lece bo mąż wlasnie mi wrocil musze troszke kolo n iego poskakac hihihi milego dzionka :)))))

reklama
No cioteczki. Korzystam póki Wojtek na zakupach. Miała być totalnie leniwa niedziela, ale dużo rzeczy się pokończyło i nie ma wybacz. Złośliwość rzeczy martwych:baffled:
No ale przynajmniej mogę zerknąć i zobaczyć co wyprawiacie:tak:

dzieńdoberek :-):-):-)
po pierwsze Kasia, Maja, Silka gratuluję 9. okienka :tak::-)

Aduś, wykończą Cię ci Twoi rodzice normalnie, ale do wtorku już wytrzymaj.
Ja generalnie jestem zmarzluchem, ale w ciąży mi się odmieniło i nie znoszę gorąca, a mieszkamy na poddaszu, co szybko się nagrzewa, poza tym jeszcze mamy kominek, który nam dogrzewa. Mój małż tak uwielbia w nim palić, jak ja już słyszę "palimy w kominku?!" to już mnie pot oblewa, śmieje sie z niego że jest mały piroman hehehe. No więc takim sposobem mamy ciągle jakieś 24 stopnie, na noc oczywiście skręcamy grzejniki bo spać by nie szło :tak:

JA mam fatalny dzień przez te dwie ostatnie noce....chodzę jak ćma i z tego zmęczenia płakać mi się chce...nie wyrabiam....

bRATKA ja ogólnie nie lubie ciepła a w ciąży to już w ogóle i przez zaczęłam puchnąć....ręce i nogi ale rano wstaję ok potem zaś od nowa i się męcze....

wiecie co już chcę rodzić mam dziś dzień do tyłka mam dość....

INGRID mecze się z tym spaniem nie mogę spać a czuje że mam oczy na zapałkach....

reklama
Madziujka ale mi ćwieka zadałaś tym wózkiem, siedzę i przeglądam. Tylko kurczę nie mogę za bardzo wybrać się do sklepu by pomacać. Choć np. nie wiem czy oglądałaś Coneco Toledo. Wydaje się być w porządku. Choć przyznam, że trochę ciężko znaleźć nowy wózek za około 800zeta, który byłby lekki i łatwy do manewrowania, chyba za opcję lepszego manewrowania każą więcej płacić. No i z gondolą. A czy może taki wózek jak ma Iwonka?? Są tanie, mają obrotowe kółka, tylko za miast gondolki dla noworodka jest wkładka:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry