reklama

Kwietnióweczki 2008

Hej babeczki z BB :)

Wróciłam właśnie z dłuuugiego spaceru po lesie z synem i pieskiem. Ale tam w lesie drzew nałamało, aż ciężko było co chwila przez jakiś "przeskakiwać", a dosłownie przewalać się przez nie heh. Ale słoneczko pięknie przygrzewało... Potem po drodze ściągnęliśmy do domu chorego męża z pracy, zrobiliśmy zakupy bo lodówka świeciła pustkami, zjedliśmy jakiś szybki obiadek i teraz mężuś śpi w łóżeczku a ja korzystam, by tu do Was na chwilkę zajrzeć :))

Kasiu, gratulacje dołączenia do ferajny, której został miesiąc do rozdwojenia :))
Masiek, czytałam wątek o wózkach na BB o tytule: wózkowe tandety i niestety pisali tam coś niemiłego o coneco także, dlatego może popytaj jeszcze czy naprawdę warto? Ja niestety sie nie znam, żeby Ci doradzać...

Ada - uśmiechnij się, za 6 tygodni będziesz w niebie mamuśkowym :)) i już wszystko będzie jak trzeba.

reklama
Madziujku tylko powiedz małżowi co chcesz by wózek miał. I Chyba co dość ważne dla kwietniowych dzieciaczków by spacerówka rozkładała się jak najbardziej na płasko. Bo latem to dzidzi będzie wygodniej w luźniejszej spacerówce:tak:

trochę się znowu wystraszyłam rozmawiałam z siostrą, mówi, że Leoś wszedł w kanał rodny:szok: czyt gotowy do pchania się. Całe szczęście, że jutro mam kontrolkę.

No i dzisiaj już koniec, kładę się na płasko i nogi zaciskam.
Do zobaczenia:-)

Masku leż zaciskaj jeszcze!!!

Ja tez mam wrazenei ze moja Mała mi się tam wciska... i że mi brzusio opada powolutku ale juz np. na plecach się położe i spokojnie moge oddychac i jak siedze nei ugniata.

Aduś zobaczysz jak zleci...popatrz wstecz jak zleciało..choc wiem ze teraz to nam się będzie dłużyło ;-)

Ja nie chce dużo minimu te 3 tygodnie ale maks do 9 kwietnia ;-)

Jeeeeeesiu jak wieje buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Tak sobie patrzę, jakie ładne imionka dla swoich pociech wybieracie mamusie:
Marcysia, Milenka :)) Mi się marzyła Malwinka, ale cóż... tym razem kolej męża na wybieranie imienia, a stwierdził, że do dorosłej kobiety takie nie będzie pasowało. Może dam jej tak na drugie ;)))

Madziujka a Twój Ludek-Cudek ma już imię, czy nadal myślicie? Bo jeśli dobrze przeczytałam, to szykuje się córeczka?
I gdzie mieszkasz że aż tak Ci wieje tam?

No właśnie mój brzuch ociera się o cycki:-D:-D:-D:-D:-D:-D i gniecie mnie że szlak mnie trafia....uffffffffff.....zleci szybko choć masz rację MADZIUJKA końcówka najdłużej się dłuży.....:-) ale da się radę co nie....

U mnie wieje ale nie mocno ujdzie w tłoku....za to siąpi deszcz.....:-( a deszczu ja nie lubie bardzo.....

Iza moja Niunia ma na imię Martynka ..pisze ma no bo już ma ;-)
Mieszkam w Tychach ale na wygwizdowiu ..naprawdę porażka tak wieje..w nocy szalała..co ja wogóle w tym domu juzprzezyłam z wichurami :szok: dlatego tak sie boję wiatru.

Znalażłam w zamrażalce resztę lodów śmietankowo kawowych jestem happpyy

pisałyście gdzieś o podkładach ze sa bez kleju..poszłam rozwaliłam opakowanie i fakt bez kleju mam nadzieje ze wtych majtach z siaty będą sie trzymac

a podkłady na łóżko wezme 2 mniejsze i dwa większe...może nie będzie az tak się lać ze mnie....choć @ to ja zawsze bardzo obfite miałam wiec pewnie teraz tez będzi emiało co schodzic

reklama
Ada, też masz wrażenie, że składasz się z samej macicy? Hihi, ach zapomniałam, wspominałaś też coś o żołądku :) Ja swojego nie mogę zlokalizować, nie mam pojęcia gdzie on tam upchnięty został :) Ale też mam brzucho od krocza do przeponki samej, jak jeszcze urośnie to ja nie wiem. Muszę poczytać w necie jak długie średnio bywają dzieci w tym tygodniu ciąży i ile ważą.

Madziujka - jak to człowiekowi niewiele do szczęścia trzeba :)) A Martynka też śliczne imię - nie wiem dlaczego właśnie najbardziej pociągają mnie te dziewczęce na literkę M.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry