reklama

Kwietnióweczki 2008

MAAAAAAAAAAAAAAAADZIU no weźźźźźźźźźźź loooooody.... o boże idę zaraz se kupić wiecie co nie mogę....

A ja już od godziny jem obiad powoli bo mi mały głowę wypych pod piersią prawie jej co on tak wysoko robi tam:szok::szok::szok: aż w szoku jestem,że tak wysoko wlazł.....

wiecie,że ja mam zachcianki dopiero od tygodnia jak cos upatrzę pomyślę muszę to mieć bo mnie trafi.....i mnie trafia na lody nosz muszę ubrać sie i iść po nie....pychotka:-p:-p:-p

reklama
Iza nie było wyjscia musi mieć na M ;-) tta ma na M amam na M to i córcia na M ;-)

Adus a wiesz ze ja też..ostatnio wieczorem zachciało mi sie ciasta gotowego z dan cake takie biszkptowe ala marmurkowe...no musiał mi po nie pojechac...ale zjadła i zadowolona byłam :-D
WIeć dobrze meić zachcianki i korzystac z nich no bo po porodzie nikt nam nie pojedzie aninie uwierzy :-D

IZUNIU dokładnie mam takie wrażenie kopie mnie w pęcherz a głowa pod piersiami aż:szok: długi czy coooooo mam nadzieję,że wyżej już nie będzie zresztą gdzie nie ma miejsca na prawdę....ja nie mogę siedzieć....bo mnie gniecie żołądek i do tego na tej samej wysokości kręgosłup łupię jak trza....nie wiem dziwna sprawa :-):-):-):-)

Ada, jak wrócisz to zarzuć gałeczką :)) Ja już dzisiaj nigdzie nie wychodzę, choćby mnie nie wiem jak na lody brało. Córcia moja nisko jest i mocno uciska główką na szyjkę, dlatego siedzę sobie na kółeczku dmuchanym jak na tronie heh :)) Na dzisiaj koniec spacerków.... tym bardziej, że jutro znowu chciałabym się rzucić na lumpeksy, poniedziałek - świeża dostawa :) Ale pójdę po południu, bo rano to kolejki są przed otwarciem i mogą stratować taka powolną hipopotamicę :p

MADZIU no właśnie potem nie będzie zmiłuj się:-):-):-):-) nikt nam nic nie kupi:-):-) a u mnie wszyscy tzn cała nasza trójka na A.....:-):-):-):-)

dziwna ..hihi ciążowa....
moja zas głóke wpycha w pachwiny a dupcią wierci mi lekko z prawej strony tuż pod mostkiem a nóziami z prawego boku.

Kurczaki dziewczyny coraz cześciej mam takei przytłumione bóle jakbym @ miałą dostać

Iza wczoraj szwagierka z lumpa mi sliczny różowy sweterek przyniosła...gdybym sił wiecej miałą napewno też tam bym polowała. Ale za 3tygodnie to se moge pozwolić ;-)

A ja jutro do pracy musze iść... wypłaty policzyć ech..nei chce mis ie..jeszcze ta pogoda taka..ble

reklama
No wyczytałam właśnie, że dziecko osiąga wagę ok. 2800 g i mierzy 34 cm w 36tc. No to jeszcze nie jest tak źle :) Pogadamy za jakieś 2 tygodnie :) wtedy dopiero będziemy mieć do wiwatu :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry