reklama

Kwietnióweczki 2008

no własnie nei wiem...już parę razy tak miałam i przed chwila tyż..moze szyja się rozwiera? jeeeny ja chce tylko 3 tygodie jeszcze

Iza chyba dłuzsze sa dzieci..tzn. napewno przy takiej wadze myśle ze koło 45-47 cm

reklama
Szczerze mówiąc, nie wiem ile moja ma długości. Bo lekarka zawsze tylko mi wagę podaje. W pierwszej ciąży to zawsze mi doktorek mój mówił wszystko - długość kości udowej, obwód główki, pokazywał prawie wszystkie części ciała podczas jednego usg. A ta moja teraz nie wiem, chyba czasu nie ma :) Słyszę tylko że wszystko ok, no to powinno niby mi to wystarczyć?

no właśnie też tak czytałam że około 45-47cm.....jeju właśnie se przypomniałam tą kobiętę co urodziła dziecko 6300 boże jak one je nosiła tragedia.....

Iza lekarz Ci powiedział ze tak duzo tej nospy możesz, ja nie wiem ja bioretylko aspargin, a nospe ma brać jak mnie biorą skorcze, ale dzisiaj to mi tak brzuch twardenieje ze chyba wezme nospe, no naprawde ciężko wytrzymać...:baffled:

Iza łykam..ona to juz ze mna non stop jest..powinnam rano i wieczorem nospę forte ale biorę jedną chyba zacznę brac poi dwie (dobrze było dlatego brałam po 1na dzień)

Mój tez mi mói ze jest prawidłowo toprawidłowo..jak wspzitalu byłam tam zawsze wymierzyli mija wszystko poczytałam potem.

NIom Aduś i to SN..ale ponoć to 10 dziecko wiec pewnie jej już to brdzo sprawnie poszło.ja mam kuzynkę co ma 8 dzieci...tak mi jej szkoda ile razy na nią patrze...była młodziutka jak zaczeła..potem jedno za drugim.. a teraz ma 42 lata i jest już babcią

ASIU ja 17 tygodniu brałam nospe 3 razy dziennie czasami trzeba jak lekarz zaleci.....myślę,że to nie szkodliwe bynajmniej już na tym etapie co my jesteśmy czasami nawet trzeba jak są skurczyki

ufff madziujka 10 czy 8 to dla mnie szook ja myślę góra trójeczka tak se wymarzyliśmy z meżem trójke brzdąców tylko najpierw dojdę z jednym do ładu.....:-):tak::-):-) i niech sie zakończy szczęśliwie....:tak::tak::-)

Jak mi tak trwadnieje dzisiaj brzuch to się spakowałam do szpitala (jak mówicie że bierzecie nospe to sobiet teraz wezmę) w tamttym tygodniu miała 2500 no to teraz nie wiem ile mogła przybyć może mieć 2800??? nie wiem jaki jest na końcu ciąży przyrost wagi dziceka

reklama
Asia gdzie Wy z Madziujką fikałyście, że Wam tak razem te brzuszki sie kurczą? :) Się tak nie spieszcie kobitki, to nie wyścigi :)

Ach, właśnie, ciekawa jestem, która się z nas pierwsza weźmie i rozdwoi :) I czy my się czasem troszkę nie nakręcamy jedna przez drugą?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry