reklama

Kwietnióweczki 2008

hejka a ja po południu poszłam po te lody i po drodze wracając wstąpiłam do koleżanki i się zasiedziałam wszamałam u niej fryteczki i w końcu u niej odetchnęłam i opuchlizna mi zeszła a teraz wietrze pokój mam nadzieję,że tej nocy będę spać normalnie bo zwariuję jak nie....

reklama
Heja Ada!

J a dzis tez szybko mkne spac bo jakis taki dzien ze sen mnie caly czas ogarnia ajeszcze jestem zla na mojego meza bo ciagle trwoni te kase na zaklady sportowe idzie ocipiec za przeproszeniem nie ma na niego bata...wpadl jakis nalog czy co....

Mnie mala kopie caly dzien niesamowicie mocnio ze jakbym linijke przylozylo w miejscu wypuklenia conajmniej ze 3 cm by bylo....

Widzialam pogode ma byc deszczowy tydzien:/ jak ja nie lubie takiej pogody nawet jak nie mam zamiaru z domku wychodzic......

Podlogi mam czarne w kuchni od tego psa naniosl mi blota ale padam tego juz dzis nie robie.... pranie zapuscilam teraz bo mi sie przypomnialo ze mialam to zrobic i co nie chce mi sie czekac az sie skonczy.....

hej lady!!!ja się jeszcze nie czuję senna zobaczymy co będzie potem mam nadzieję,że padnę jak pies pluto a jutro mój kochany po mnie przyjedzie mam nadzieję,że się mu się plany nie zmienią....

To oznacza ze Ciebie znowu bedzie tu mniej!

Fajnie ze udalo Ci sie wszystko juz pozalatwiac...i nie bedziecie musieli tak kursowac tyle kilosow.....

Ogladasz Big Brathera? kurde znowu Gulczas jest w kolejnej edycji ):-D

hello Ingrid my dziś znowu będziemy siedziały tu do później pory...:-):-):-)

Lady internet u siebie będę miała do końca marca ale wiesz jak to jest siedząc tam w pracy na kompie nie wygodnie mi....a tu w łóżeczku mogę nadawać ale jak sie uda z mieszkaniem to będę miała neta na stałe ale to też bym miała dopiero w kwietniu no zobaczymy.....a big brothera nie oglądam bo u mnie nadaje 1 i 2 program tylko....bo na kablówkę też właścicielka nie chciała się zgodzić krowa jedna....

Ja też ogladałam pierwszą więcej nie z doskoku ostatnią i racja nie było na czym oczu zawiesić ludzie z poziomem intelektualnym na zero...
kurczę muszę se kupic laktator zdecydowałam się już na ręczny aventa ale nie tanie to....

no ja wole też ręczny koleżanka chciała mi dać ale elektryczny a ja się pod to nie podłącze o nie:no: no może to głupie ale się boję:sorry2:

kurczę a gdzie to nasze pozostałe dziewczynki SILA moze ma znowu problem z netem.....no cóż jutro pewnie się pojawią....

Witaj Ingrid z tego co sobie przypominam, to Ty pierwsza zagadalas o tutejsza opieke lekarska, i o tym ze czujesz sie "niedobadana", czyli masz watpliwosci:tak: a ja nie mialam zamiaru zmuszac cie do otwierania swego krocza przed kimkolwiek, tylko zaproponowalam, ze przeciez sa mozliwosci, i niestety to Ty zabrzmialas tak jakbys te 50 funtow bylo jednak strasznym i zbednym wydatkiem na to,inaczej bym sie nie udzielila:tak: i nie istotne czy to 1 czy 5 dziecko zadna nie chce dla niego zle, i juz napewno nie zarzucalam Ci braku odpowiedzialnosci za malenstwo:szok:, no a co do konowalow, no coz duzo im nie brakuje i to nie tylko w dziale poloznictwa, niestety, a z drugiej strony moze to i lepiej bo ludzie sa zdrowsi, no i nie wyzylam sie na Tobie za angielskich konowalow, bo tu nie o nich mi chodzilo-przywyklam i mnie juz nie wzruszaja...
No najwyrazniej co innego napisalas niz ja przeczytalam:sorry2:,

Pozdrawiam

reklama
Witam się i ja:-)
Wróciłam dziś ze wsi od rodziców. Było super, wyspałam się (az do 9,30:-p), a dzis po południu wróciliśmy z bąblami do domciu.
Wichura katastrofalna. Drzewa łamała, ale nam i rodzinie nic sie nie stało.
Nie lubie takich powiewów:no:

Mała Mi szaleje, ustawia sie dziwnie, kręci sie szalenie i za Chiny nie wiem jak ona potrafi zmieniać boki w ciągu kilku sekund. Boli potwornie. Chłopcy tak nie wariowali w brzuchu.

Ja jeszcze nie mam spakowanej torby, ani popranych ciuchów, ani kosmetyków, ani generalnie nic prócz rzeczy po łosiach:cool2:.

Gratuluje 9 okienek, zdrówka życzę:happy2:.

Jakoś nie mam weny na odpisywanie wsiem, ale wszystkie bardzo serdecznie ściskam i buziam:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry