reklama

Kwietnióweczki 2008

Lucky cieszę się ,że odpoczęłaś....a ta wichura fakt okropna była....brrrrr nie lubie takiego wiaterku.....a mój mały to jeszcze dwa tygodnie temu skakał a teraz spokojniutki daje znaki ale nie tak jak kiedys moje szczęscie małe....tylko przeciagania przesuwania...czasami puknie

reklama
Lucky to moze u mnie tez dziewuszka;-) bo tak buszuje ze az boli:-D

Adus Amirek spokojny bo on teraz medytuje:-D, no i moze dojdzie do wniosku ze w tej pozycji jest nie wygodnie;-)

No ja mysle ze On cos z tym zrobi:-D lobuziak;-)
Wlasnie bylam na marcowkach tam sie dzieci juz w lutym porodzily:szok:, i to sporo, chyba zaczyna do mnie docierac ze my tez sie nie dlugo sypniemy:-D:-D:-D
A tak w ogole to ciekawe jak tam nasze Niebo i chlopaczki:-), moze jutro by do niej napisac czy moze lepiej jej glowy nie zawracac?:baffled:

Ingrid jasne , przeciez nie po to tu jestesmy zeby sobie skakac do gardel:tak:, poczulas sie urazona PRZEPRASZAM, wiem ze zdarzaja sie naciagacze dlatego jakby co mi sie udalo, znalezc fajna babke, ktora z czystym sumieniem mozna polecic-to wszystko, a fakt taka gatka przez neta:-D, moze sie skonczyc roznie:-D:-D:-D:-D, i nic sie nie martw tutaj jakby co to my nawet badanie gwarantujemy;-):-D - trzymaj sie:happy2:

Ada no i ???? nie podzielisz sie wiadomosciami?;-):-)

reklama
no tak napisałam że poczytałam i wsio....hehehe więc wyczytałam,że jesli nie ma przeciwskazań robi się je dopiero w dniu porodu,gdyż KTG jest badaniem dodatkowym nie obowiązkowym to jedna opinia a druga,że od 38 tygodnia....w każdym bądź razie jak są ruchy i nie ma skurczyków pisze,że nie ma potrzeby robić....chu=yba że zleci lekarz ja idę do ginki za 3 i pół tygodnia to się jej spytam i wtedy będę miec 38 tydzień ale jak mnie skieruje wtedy na CC to mi zrobią pewnie KTG....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry