Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jak się dziecko urodzi to z mojego dowodu będą brać dane
jak to jest
, bo ja mam dowod ze starym nazwskiem no i zameldowana jeszcze u rodzicow
a to kurde wszystko jak zwykle trzeba osobiście osobiście załatwiać 

no i w miesiąc nie wiem czy sie da
no a mąż też zameldowany u siebie i też nie da rady 

Przespałam pol dnia wczoraj a dzis nie dosc ze meczylam sie w nocy bo nie szlo mi sie ulozyc ..plecy bolały jak cholera.... to na dodatek mialam jakies koszmary snilo mi sie ze okres dostalam i brzuch mnie tak mocno bolal jak przy porodzie o jeju a bolalo mnie tak w snie ze az stekalam przez sen mąż mi mowil a jak sie przebudzialam to kurde tez czulam jakies male skorcze.....no ale juz jestem na Javie
weszlyscie na temat kupek wiec i aj wrzuce swoje tam...haha.... to normalka ? ja nie mal ze przez wieksza czesc tej ciazy mam ciagle takie luzne.... a ostatnio to juz wogole no ale nie biore juz zelaza...wiec to norma?fuuuu ale obrzydziłam Was sorki jesli ktoras to czyta jedzac sniadanko hahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahah

Podziwiam. Ale ja tez przez straszne sny dziś na nogach od 6,18
Masakra co sie potrafi śnić

Aduś, nie współczuj mi luźnych kupek, ja jestem w 7 niebie, po stokroć wolę takie niż okropne zatwardzenia, które miałam jeszcze do niedawna.

Wczoraj byłam z Tomkiem w kinie na filmie "Sweeney Todd". Okropny film , taki straszny, krew się leje strumieniami. Jak uwielbiam filmy Tima Burtona to uważam że teraz już przesadził ze swoimi mrocznymi zapędami! W dodatku było tak głośno ( i bynajmniej nie była to uspokajająca muzyka) że Mały w brzuchu tak mnie skopał że co chwila podskakiwałam jakbym czkawkę miała. To chyba były najmocniejsze kopniaki jakie do tej pory czułam. Chyba się przestraszył tej głośnej muzyki. Już więcej do kina w ciąży nie zamierzam iść!![]()

Czesc Dziewczyny:-) Jestem i ja. Nie wiem czy mnie ktoś tu jezscze pamięta
Ale jestem
Macie jakieś wieści co u Niebo i jej chłopców??
Chyba zaczynam się bać porodu![]()

Niania witaj! Już cię dawno nie było! Ty już chociaż wiesz co Cię czeka a dla mnie poród to totalna abstrakcja! Chociaż może czasem lepiej nie wiedzieć jak to wygląda!
Anrus byłam u dermatologa i też miałam maść cynkową i jakis specyfik do mycia twarzy za 40złale trądzik różowaty to takie upierdliwe cholerstwo że tak łatwo nie schodzi. Mam nadzieje że może sam zejdzie po tej burzy hormonów! I słoneczko go troche przypiecze.
Kasiu już Ty chyba ciężarówką długo nie będziesz. Może to skurcze przepowiadające?![]()
;-):-)) polecam.
Witam wszystkie ranne i popołudniowe ptaszynki :-)
Ja to melduję się po południu, musiałam odespać te męki przeprowadzkoweWiecie ostatnio to mnie tak jakoś cholerka plecy bolą
wcześniej nie bolały, a teraz kurna mąż też zmęczony i masażu ni ma
![]()

a w dzień już kilka razy więcej byłam. Ale dzis zrobiłam rano jak Ty tzn w garnku i duuuużo wiecej

Ona ją zaczęła

Pamiętam jak T wrazał do mnie z Niemiec i jechał w nocy tez nie spałam. Ale po 3 latach już łatwiej było

Kachurku no własnie na to wyglądaze powolutku zaczyna się pchać na drugą stronę...Maju a u Ciebie Michaś sie pcha już na świat?
z jednej strony się ciesze, a z drugiej sie troche boję

z tydzień przed obniża sie brzuszekIza a mój drugi sen to podobnie jak i twój, o wiele przyjemniejszy od poprzedniego:-) bzykałam się jak dziki króliczekhihi, ehh te nasze popędy
no a ja myślałam, ze tylko mi sie ostanio takie sny zdarzają;-)
:-)Asia teść ginekolog mówił mi że typowe bóle przepowiadające powinny być na 2 tyg przed porodem, a z tydzień przed obiżyć się brzuchol. No i że do szpitala jechać jak odejdą wody albo jak bóle będą regularne (min co 20 minut)
no nie strasz mnie nawet bo do tygodnia to ja jeszcze nie chce urodzic , bo to zawcześnie

;-)to twoja psia nie lubi chyba zostawać sama w domu tak jak mojaNo dobra , to ja robię sobie przerwę od forum bo muszę się zabrać za gołąbki. Co prawda mój suk wczoraj podczas naszego wyjścia do kina zajął się kaputa i posiekł parę liści w drobny mak ale może coś mi się uda jeszcze ocalić. Najwyżej trzeba będzie zrobić bigos!![]()

no wlasnie fajnie że poruszyłaś ten temat, bo ja tez jestem jeszcze zameldowana u rodziców, i chcemy żeby mały był zameldowany u teściów tak jak moj małż..... i właśnie niewiem jak to z tym będzie bo coś mi się o uszy obiło że to w szpitalu załatwiająAsia śliczny brzusio
Kurde chyba będę musiała się ganiać po urzędach, bo nie wiem jak to jest dokłądnie z meldunkamijak się dziecko urodzi to z mojego dowodu będą brać dane
jak to jest
, bo ja mam dowod ze starym nazwskiem no i zameldowana jeszcze u rodzicow
a to kurde wszystko jak zwykle trzeba osobiście osobiście załatwiać
no i w miesiąc nie wiem czy sie da
no a mąż też zameldowany u siebie i też nie da rady
![]()

LUKI PIETRUSZKI I KOPERKU Z CHECIA DLA cIEBIE WSZYSTKO
PS: JAK TO SIE ROBI ZE SIE WSZYSTKIE TAK L;ADNIE CYTUJE?

Tam z prawej strony jak czytasz czyjeś posty masz taki + i go klikasz u kogo chcesz zacytować i potem dopiero odpisz klikasz i gotowe:-)
a on ginekolog starej daty :-) Ja dzwoniłam już po tych urzędach no i jak ja się chce tu zameldować to muszę się tam wymeldować, ale do domu nie pojade bo daleko, ehh zresztą chyba bęz różnicy mi już
może być dzidzia zameldowana tam gdzie i mama, później się będę martwić
a w szpitalu to chyba też można podać z dowodu ojca ale to też pewnie zależy od szpitali, wszędzie co innego, pogubić się można z tym wszystkim