reklama

Kwietnióweczki 2008

...Kachurku pychotka ...ale bym sobie zrobila koktakl truskawkowy :)mniam mniammm...
och Lady, ale mi smaka narobiłas na takie pyszne świeżutkie truskaweczki, jęzor mi chyba zaraz spadnie na podloge:-p:-p:-p:-p

...Maja wiesz co, przez ten kisiel wstawałam 4 razy w nocy:-D a w dzień już kilka razy więcej byłam. Ale dzis zrobiłam rano jak Ty tzn w garnku i duuuużo wiecej:-p:-D
a na co wstawałaś:confused::confused: hi hi:tak::-D:-);-):-p mi jeszcze zostało troszke z wczoraj i własnie go kończe:-p:tak::-D;-)

PS: JAK TO SIE ROBI ZE SIE WSZYSTKIE TAK L;ADNIE CYTUJE?
pod postem który chcesz zacytowac zaznaczasz "+" a jak juz sobie wszystkie wypowiedzi zaznaczysz ktore byś chcciała zacytować to klikasz odpowiedz i to wsio....:tak::-);-)

reklama
to ja ide zrobie sobie deserek z kaszki mannej i powidełek (taki jak kiedyś robili w przedszkolu) :-) ostatnio też robiłam koktajl z truskawek - pychotka ! ale kurna do sklepu isc sie nei chce :baffled:

Dzieki za info !!!

Maju nie chcialam Ci smaczka narobic a tym czasem i ja z wywieszonym jezorem se siedze czekam az maz wstanie to pojade na zakupy i w koncu cos zrbie i zjem ze smaczkiem ale spokojnie podziele sie z Wami :):yes::yes::yes:

Iwonka z tym meldunkiem to jest przechlapane, ja sie chciałam w poznaniu zameldować, ale to mi za duzo czasu by zajęło wszystkie dokumenty zmieniać i ogólnie full robtu:wściekła/y: wiec sie na czasowy zameldowałam bo z tym nie ma problemu.

Nie wiem tylko gdzie sie dzi\ceko zarejestruje - w urzęcie chyba dzie mam stały meldunkek i tam sie chyba trzeba starać o becikowe (no chyba sie nam nalezy 1000pln) tylko miejsce ur dziceka poznań Tak mi sie wydaje>>:-)

Lady dawaj koperku troche do pomidorówki by sie przydał :)

Na truskawki tez mam ochote i ma shake z macdomald a:no: teraz te moje napady głodu sa traszne, jem jem i jem

No becikowe 1000 zadnych podwyzszek teraz jest lepiej 6 lat temu nic nie bylo hahah a teraz trzeba czekac chyba z miesiac czy iles tam az pesel dadza do urzedu potem wniosek skladac o te becikowe potem czekac na decycje i chyba ze dwa albo 3 miechy zleci zanim dostaniemy...... no chyba ze macie jakies swieze info co do tego :P):-p

Lady szału nie robi ten 1000 pln, ale dobre i to, tylko ja słyszałam że trzeba chceć otrzymania zdłosić w ciągu 3 michów od porodu (żeby nie przepadło), ale nie wiem czy to jakieś nowe dane czy stare i nieaktualne trzeba poszperać na ten temat w necie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry