witam, ja byłam u ginekologa na pierwszej wizycie, dostałam zdjęcie usg mojej malutkiej dzidzi
Termin porodu został zmieniony na 22 kwietnia. Czuję się już dobrze tylko siusiu często mi się chce. Pozdrawiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i jak próbowałam ją zepchnąć by się poprzytulać (w końcu, to mój facet) wtulała się w niego jeszcze bardziej i chrapała jeszcze głośniej (bo ten typ tak ma, że chrapie jak śpi). 
pojechałam po mojego Wojtka na lotnisko i gdy czekałam na przylot doczepił się do mnie jakiś facet i niby próbował zagadywać jak się nagle pyta czy porozmawiamy o seksie
udałam, że nie słyszę i nie widzę, a ten dalej, nie wiedziałam za bardzo co robić bo w około miejsca siedzące pozajmowane a według tablicy informacyjnej przylot opóźni się o pół godziny. Facet ciągle coś zboczonego do mnie gada, ja go ignoruję jak naglę słyszę "tu facet odpieprz się, to moja kobieta" to mój waleczny rycerz się zjawił i wybawił mnie od tego łotra
na szczęście samolot nie miał tak dużego opóźnienia:-)
jak zwykle pies ma najwięcej zdjęć z całej rodziny;-)