reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kwietnióweczki 2008

witam, ja byłam u ginekologa na pierwszej wizycie, dostałam zdjęcie usg mojej malutkiej dzidzi:) Termin porodu został zmieniony na 22 kwietnia. Czuję się już dobrze tylko siusiu często mi się chce. Pozdrawiam

reklama
Na jakim USG byłaś? 2-wymiarowym czy 3-wymiarowym? Ja planuje iść na 3-wymiarowe USG w 22 tyg. Podobno nagrywają filmik na płytkę i masz super pamiątkę. Słyszałam też, że 22 tydzień to dobry moment na USG 3-wym. bo widać jeszcze całego dzidziusia. Można dokładnie go obejrzeć, policzyć paluszki itd. Jak ktoś ma szczęście to maluch nawet fikołka fiknie na pamiątkę:)

Witam nowe ciezaroweczki!
Cos tu u nas cicho w ten weekend.
Mam nadzieje, ze robicie cos milego Kobietki
i czujecie sie dobrze :-)
Moje nocne wyprawy do kibelka ograniczyly sie do dwoch
(a byly cztery)
Dzis zaczelismy 15 tydzien.
Ale ten czas szybko leci.
Pozdrawiam, do jutra!:happy:

Witam Dziewczynki w ten niestety poniedziałkowy poranek,

Miło mi powitać Cię Joanno1. Gratuluję!

Wiosenko,bardzo się cieszę,że wszystko u Was ok. Martwiłam się o Ciebie. Uff...Niestety nie mam dostępu do netu w domu i musiałam poczekać, aż będę mogla sprawdzić w biurze co u Ciebie.

Pozdrawiam

Dzień dobry.
Dzisiaj mam lepszy humorek bo rodzinka w komplecie. Trochę się nie wyspałam bo piesia Mopsia tak się stęskniła za panem, że cały czas chciała na nim spać:rofl: i jak próbowałam ją zepchnąć by się poprzytulać (w końcu, to mój facet) wtulała się w niego jeszcze bardziej i chrapała jeszcze głośniej (bo ten typ tak ma, że chrapie jak śpi).
Najważniejsze, że jesteśmy już razem i przez najbliższe3 miesiące, żadnych delegacji:happy:
A co ja przeżyłam wczoraj:shocked2: pojechałam po mojego Wojtka na lotnisko i gdy czekałam na przylot doczepił się do mnie jakiś facet i niby próbował zagadywać jak się nagle pyta czy porozmawiamy o seksie:eek: udałam, że nie słyszę i nie widzę, a ten dalej, nie wiedziałam za bardzo co robić bo w około miejsca siedzące pozajmowane a według tablicy informacyjnej przylot opóźni się o pół godziny. Facet ciągle coś zboczonego do mnie gada, ja go ignoruję jak naglę słyszę "tu facet odpieprz się, to moja kobieta" to mój waleczny rycerz się zjawił i wybawił mnie od tego łotra:happy2: na szczęście samolot nie miał tak dużego opóźnienia:-)

SAMINA normalnie nie za dobrze masz?? Ja w nocy muszę wstawać z 5 do 7 razy a najgorsze jest, to że nie mogę do końca się wysiusiać czuję, że coś tam w pęcherzu jeszcze jest. Siostra (ma2dzieci) mówiła mi, że jak brzucho większe, to wystarczy lekko podnieść, ale ja mam takie nie wiadomo co na razie raczej więcej sadła niż "tego właściwego brzucha":eek:

Chciałam się pochwalić moją rodzinką, ale nie ma za dużo zdjęć na komputerze mnie a ni Wojtka, za to ma całą kolekcję zdjęć mojej pieśki:-D jak zwykle pies ma najwięcej zdjęć z całej rodziny;-)

Czesc dziewczynki!

Przepraszam, ze dlugo mnie nie bylo, ale ostatnio strasznie zalatana jestem!
Latam czesto do Polski -a ostatnio widzialam serduszko mojej dzidzi! Teraz juz jestem spokojna i wierze, ze tym razem uda sie!
Ale tu duzo nowych kobitek! Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie!

Mam pytanie czy wiecie gdzie w Poznaniu (lub we Wroclawiu) mozna zrobic 4D USG i w ktorym tygodniu mozna je zrobic? Czy w 12 tyg to nie za wczesnie?

Czesc,ja jestem z Wroclawia z tego co wiem na Kluczborskiej w Corfamedzie mozna zrobic usg 4d i na Joanitow ,wiem tez ze na Armi Krajowej robia usg 4d doktor nazywa sie FUCHS czy jakos tak , wpisz w google to znajdziesz ale jezeli moge CI polecic lekarza to sprobuj zapisac sie do dr. Pawluka to lekarz ktory pracuje na Brochowie swietny specjalista od usg bardzo dokladny i skrupulatny ogolnie swietny lekarz ma tylko jeden feler bardzo trudno sie do niego dostac ,zapisy z wyprzedzeniem 2 nawet 3 miesiecznym, ja do niego chodzilam jak bylam w ciazy z Julka juz w 12 tyg potrafil okreslic plec dziecka jest naprawde swietny.

Cześć dziewczynki!! Ja tylko na chwilę bo chcialam Was zapytać co to jest to usg 4d? bo wiem ze 3d to trójwymiarowe a 4d? nie mam pojecia i nie mogę znaleźć tego nigdzie w internecie.

reklama
Do góry