A
ada04
Gość
Witaj AN....kurczę współczuję grypy jelitówki miałam ja raz w życiu jakieś dwa lata temu 

okropne to to jest....ale najważniejsze,że ci lepiej....

okropne to to jest....ale najważniejsze,że ci lepiej....Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

okropne to to jest....ale najważniejsze,że ci lepiej....
i się muszę naprzytulać!
:-)

Właśnie dziś na wizycie za moją bladoskóność lekarka mnie wysłała na dietę: wołowina, raz w tygodniu wątróbka (której nie trawię), szpinak i uwaga
mała lampka wytrawnego czerwonego wina codziennie
Jestem silnie odżelaziona i powiedziała ze te wyniki co je jej pokazałam sa na bank źle zrobione, dostałam nowe skierowanie na wyniki. No i moja blada twarz przeraziła moją doktorkę
.
(ważyła 1450 wcześniej tj 22 lutego). Szyjka 1,8 cm, delikatnie rozmiękczona, czop jeszcze jest, zakaz prac wysokościowych czyli okna firanki itp i niskopodłogowych czyli nic na kolanach:-) Mam wytrzymać jeszcze 3 tygodnie w pełnym relaksie i nie rodzić, także się uspokoiłam. A i mała leży poprzecznie zeby bylo śmiesznie
. Lek mówi ze na bank sie odwróci;-). Kolejna wizyta 1.04:-)
Lucky no to superowo ze Mi rosnie zdrowo:-);-) no i pewnie ginkama racje ze zdazy sie jeszcze obrocić
a prace na kolanach jak np mycie podlogi przyspieszaja rozwieranie sszyjki Lucky
![]()

. Ide spać
od 22.02