Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ciesze sie bo bede miala co robic 
no ale od tego są ciotki - jak chcesz to podrzuc ;-)
Iwonko no raczej w 56 sie nie zmieści...Maja a 61 cm to już chyba rozmiarek 56 nie wejdzie?Ja nie mam pojęcia jaki rozmiarek body wziąść do szpitala, bo mam takie tyci malusie takie normalne jakies moze 56/62... Oj choć mam nadzieje że u mnie klocuszka nie będzie
dzis ide do ginka to może mi coś powie, ostatnio w 24 tyg ważyła 1100
![]()

widze ze nie tylko mnie jakis leń dopadłCzesc DZIEWCZYNKI
Ja dzis czekam na kuriera z lozeczkiem i tymi wszytkimi bajerami do niego.... ;-)
Samopoczucie mama jakies dziwne ... wczoraj mialam jakis power a dzis jestem do doooopy ehh nawet mi sie pisac nie chce ..kiss
buziole dla wszytkich koz:-)

zreszta mnie od 3 dni jakies dziwnesamopoczucie meczy
razmi sie chce robic rozne rzeczy mam powera jak niewiem potem mnie wszystko wk...urza i nic mi sie nie che .....podsumowując nie moge se znalesc miejscai sama nie wiem czego chce

, babcia o kuli 82 lata, po zatorze w mózgu, częściowo niesprawna i dziadek 88 lat, ale mam młyn.
). A z tą gondolą to moja nie pstryka
, a z tym wpinaniem to jeszcze nie wiem bo na razie małż zamontował spacerówkę i zaczekam na niego żeby to teraz zdemontował.
Może są jakieś niewielkie różnice bo tez jest z serii 2008. a tak w ogóle to wózek jest super i prowadzi się jedną ręką co będzie przydatne gdy w drugiej będę ciągnąć bestię!
A można wirować?
Taka kiepska ze mnie gospodyni domowa!