Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zrobił sobie koleś smoka. Dziumga, dziumga zasypia. I za miast 20minut z małym potrafię siedzieć po 2/3godziny na karmieniu.
) i śpi w wózku. wpadłam się pochwalić, Leonkowi odpadł kikutek pępowinki. Podczas przewijania. :-)
Stawiam wszystkim pępkowe:-)Ja i tak chodzę jak pijana. Walnęłam sobie dzisiaj drzwiami w czoło aż piesia przyleciała zobaczyć co to.Możecie wypić za mnie.
A co do pediatrów, położnych bo widziałam, że się pytaja poznanianki.
Mój tzw. zakład pracy wykupił pakiet w certusie. Ja do mojego pakietu dopłaciłam i z certusam mamy pediatrę, położną. Wolę dopłacić i nie mieć potem problemów.
A i wczoraj przy okazji jak już pojechaliśmy do kardiologa. Była z nami też teściowa, została na chwile z małym w samochodzie, a my zarejestrowaliśmy naszego synka. I od wczoraj oficjalnie zwie się Leon Wojciech N......:-)
Co do badań u kardiologa, mały ma szmery w serduszku ale ponoć to normalne u takich maluszków i mamy zgłosić się na kontrolę za 3tyg.
A od wtorku kolejne badania: neurolog, ortopeda.
Zmykam. mały się wybudza kolejne 2godz na cyckuzrobił sobie koleś smoka. Dziumga, dziumga zasypia. I za miast 20minut z małym potrafię siedzieć po 2/3godziny na karmieniu.
znajac nasze dziewuszki napewno skorzystamy.. i na wstepie wypijemy zdrowko LEOSIA a pozniej twoje

do tego zostałam obsikana
i wiecie co nigdy bym nie przypuszczała, że jak mnie ktoś obsika to go jeszcze wycałuję