reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Ale fajnie, tyle już ma w ramionach swoje maleństwa, moja się właśnie rozpycha...wciska mi pępek- chyba szuka"guziak bezpieczeństwa"-jak trafi to pojadę na porodówkę .. hihhi...
No to muszę zaglądać częściej i śledzić na bieżąco która już się rozdwoiła itd....
Miłej soboty dziewczynki i cieszę się że mnie jeszcze pamiętacie:happy::happy::happy:

:-)Witam w sobote!!!

trzymam kciuki za dziewczyny rodzące!

czekam na znajomych - jakś paczke mają dla mnie - rzeczy po ich córce - leżaczek, jakiś ciuszki i coś jeszcze. Dzisiaj moja kuzynka córke urodziła (po 14) cała rodzina tym żyje termin 10 dni temu minął.

Buziaki dla Was wszyskich

hej asiu. jeszcze trochę i narodziny twojej córeczki będą w rodzinie nowiną, że ho:-) nie wiem czy bym potrafiła tyle wyczekać, 10 dni po terminie, nie spieszyło się dziewuszce. A taka słyszałam ostatnio, że dziewczynki lubią wyjść później bo się szykują do wyjścia, a chłopcy lubią wcześniej wyskoczyć bo efektownie. Choć oczywiście to takie gadanie:tak:

no no coś czuję, że chyba będą fajne wieści od Kasi, bo się w cale dzisiaj nie odezwała nawet się nie pojawila:tak:

Kasia pewnie rodzi, zawsze gdzies sie odzywała do tej godziny,

Kuzynce wywołali skurcze, małej w bruchku dobrze było i sie nie śpieszyła, nawet nie wiem jak duża, dziadki w szoku bo sie chłoaka spodziewali :) ale pomylił sie lekarz he he:-D

No Kasia nasza nie poczekała na swoja kolej czy co??? kurde ta niepewnosc jest denerwująca cholerka chcialabym wiedziec czy ona jzu z Maksiem Ci jeszcze go w brzusiu grzeje....

hej kozy
no co wy panikujecie:-D .. .. jestem jeszcz cala i nie pocerowana od dolu:-D o co wy mnie podejrzewacie przeciez wiecie ze miedzy skurczami bym wam zanc dala ze jade drzec gebe na porodowke.. :-D
a teraz ide golabki robic.. pol dnia siedzialam w lozeczku :-) teraz dopiero z zakupow wrocilam:-).. ide cos wszamac bo Maks glodny kopie mnie prawie po cyckach ze zlosci:-).. wieczorkiem sie odezwe.. kiss kozuch

a jak Sila???

No Asiu, Tobie już teraz wolno, masz zielone światełko :) To kiedy wypuszczasz swoją ptaszynę w brzusia?

Aleee sobie pospałam.... i najchętniej dalej bym uderzyła w kimono, ale potem nocka by była zarwana. A to by już nie było wskazane :)

Widzę, że na razie nic nowego się nie wydarzyło. Pozostaje czekać na wieści od Silki, Madziujki, Anruska... Może już tulą swoje dzieciątka...

witam popołudniem

Zaraz skoczę poczytać co u Was a potem wybieram się z mężulkiem do kina a co jak szaleć to szaleć skoro do porodu jeszcze daleko;):-)
Dziś od rana miałam małą jazdę bo wzięłam tabletki na tą opuchliznę od lekarki co dostałam i jak pojechaliśmy do sklepu to mało co nie padłam na środku tak mi w głowie jeździło ale potem już było ok, lekarka mówila że to mocny lek.
Po powrocie małż mój rozłożył łóżeczko huraa:)):-)teraz tylko mi wyprać poszewki i powlec i będzie już czekało na Jeremiego. Wózek już też rozłożony superowsko wygląda, wiec teraz cieszę oczka:-)
A teraz uciekam i idziemy na seansik, miłego wieczorka dla Was:-)

reklama
hej kozy
no co wy panikujecie:-D .. .. jestem jeszcz cala i nie pocerowana od dolu:-D o co wy mnie podejrzewacie przeciez wiecie ze miedzy skurczami bym wam zanc dala ze jade drzec gebe na porodowke.. :-D
a teraz ide golabki robic.. pol dnia siedzialam w lozeczku :-) teraz dopiero z zakupow wrocilam:-).. ide cos wszamac bo Maks glodny kopie mnie prawie po cyckach ze zlosci:-).. wieczorkiem sie odezwe.. kiss kozuch

a jak Sila???

Kasia nosz szkurde mole....my juz myslaly ze Maksiu na wolności hihihi !

"przeciez wiecie ze miedzy skurczami bym wam znac dala ze jade drzec gebe na porodowke "

a to dobre hahahahahaha aparatka nie z tej ziemi hihihi rozbawilas mnie na maksa hahahahaha:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry