Hej hej
Dawno tu nie zaglądałam, jeju ile Wy przez ten czas napisałyście
No to meldować, która się już"rozpakowała" bo zanim przejrzę wszystkie strony z Waszymi wpisami to minie sto lat:-)
Ja jeszcze w 2paku latam, byłam na kontroli toxo, niestety znowu wynik zrobił się dodatni i dalszy ciąg antybiotykoterapiino ale już nie długo. Do tego dostałam jakiegoś paskudnego uczulenia i całe nogi i pośladki mam czerwone i swędzące, lekarz kazał pić wapno i magnez..więc tak też robię.Brzucho już mam duuuużżżżyyy hehe, przynajmniej do moich chudych kości ... wyglądam jakbym miała 200cm w pasie
możecie obejrzeć w linku,jest tam przegląd foto całej mojej ciąży...z synkiem miałam mniejszy brzusio troszkę..no-spe i duphason kazał mi lekarz odstawić w 34 tygodniu wiec już choć te leki mi odpadły;-)
A jak Wy sie czujecie kochane? Też Wam się tak dłużą dni do porodu????ja to jakbym mogła to już dziś bym na porodówkę pobiegłahehe no ale zobaczymy kiedy to moja Anitka się na świecie zechce pojawić ;-);-);-)
Pozdrawiam Was wszystki i życzę miłego dnia!!!Zmykam nad jeziorko pospacerować.Potem zajrzę Was poczytać jeszcze.![]()
czesc nie było Cie wieki

, ja tez w sumie wstalam przed 7