A
ada04
Gość
KASIU bo sobie to nie można...:-):-):-) a nie masz to przeczuć co do mnie....:-) choć ja mogę tak za tydzień jak sie rozpakuje i zaklimatyzuje na moim M....dzis juz bylam nawet o neta sie pytac:-):-):-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jestem i jak by mnie nie było, zmęczona strasznie.
byłam u fryzjera o dziwo w porządku (poszłam do osiedlowego by było szybciej) i tak się zmęczyłam, że ledwo stałam.
Ledwo wróciłam do domu oczywiście mlekojad mnie wyczuł i mama dawaj cyc. 2godziny na zabawie. Chwyta, dziumga, dziumga puszcza, no to biorę go do odbicia, ponoszę beknie i dalej chce jeść. I tak 2godz a może i więcej. W końcu nie wytrzymałam i wepchnęłam mu smoczka. I tu pierwsze starcie z babcią.
Ale do cholipy to mój cycek nie je jest masakrowany. Wepchnęłam mu smoczek i jakoś się uspokoił. Teraz mam nadzieję, że do 21 da mi trochę odetchnąć.
Czasami patrzę na tą pijawkę i się zastanawiam po co mi to byłoszczególnie mnie wkurza jak najedzony, ma sucho, otulony i krzyk. Aż nie mogę na tą gębkę patrzeć w tedy
![]()
, ja przy drugim wysiadlam
, dalam sie omamic malej potwornicy
, sucho, najedzona, i tylko kolo mamy, i beczy i na cycu, wytrzymalam 2 tyg skakania na kazdy jek
, i wzielysmy sie na przetrzymanie ale takiemu maluchowi po 40 minutach placzu baterie wysiadaja;-)
, i odpuscila
. Straszne? nie samo zycie;-)

ale tez sie czyta w dobrych ksiazkach i psycholodzy sie wypowiadaja ze to normalne i nie trzeba sie za nic winic
wiec glowa do gory :-) tak jak dziewczyny mowia, niedlugo minie ten okres i bedzie nastepny - bieganie za malym rozrabiaką 
ale fajnie ze juz na swoim bedziecie, a neta to musisz zalatwic kochana zebysmy sie tu nie zamartwialy o Was 

ale sie martwibo dzwoni, dupcie liże
no i dobrze tak powinno byc
a ja tez zebow jeszcze nawet nie umylam
a juz zelki wpieprzam
ide sie jeszcze poloze bo nie mam co robic a sprzatac to mi sie nie chce
naprawde nei wiem jak ty taka werwe masz
ja to dzis chce wyciagnac meza na spacer a on mi marudzi ze caly tydz pracuje i mu sie nie chce 

no ale już nie długo. Do tego dostałam jakiegoś paskudnego uczulenia i całe nogi i pośladki mam czerwone i swędzące, lekarz kazał pić wapno i magnez..więc tak też robię.Brzucho już mam duuuużżżżyyy hehe, przynajmniej do moich chudych kości ... wyglądam jakbym miała 200cm w pasie 

możecie obejrzeć w linku,jest tam przegląd foto całej mojej ciąży...z synkiem miałam mniejszy brzusio troszkę..no-spe i duphason kazał mi lekarz odstawić w 34 tygodniu wiec już choć te leki mi odpadły;-)

hehe no ale zobaczymy kiedy to moja Anitka się na świecie zechce pojawić ;-);-);-)