reklama

Kwietnióweczki 2008

SILA mnie pewnie nic nie weźmie nawet cholera....:-D:-D:-D:-D szyjke miałam badaną tydzień temu i zapieta wysoko na 4 spusty ja mam zero skurczy zero wsszytskiego....:-):-):-):-) a sprzątam bo sie przeprowadziłam ale już porobione więc odpoczywać pozostało....ja to pewnie majówką zostanę

reklama
SILA zobaczysz co jutro twoja ginka na to....może Alanek się ruszy łaskawie w końcu.....albo faktycznie chłopak terminowy i co sie będzie pchał ma termin na pierwszego to co się będzie nadwyrężał.....

SILA mnie pewnie nic nie weźmie nawet cholera....:-D:-D:-D:-D szyjke miałam badaną tydzień temu i zapieta wysoko na 4 spusty ja mam zero skurczy zero wsszytskiego....:-):-):-):-) a sprzątam bo sie przeprowadziłam ale już porobione więc odpoczywać pozostało....ja to pewnie majówką zostanę

Ada na pewno majówką nie zostaniesz boś Ty z krwi i kości KWIETNIÓWKA :-D:-D:-D:-D:-D Jeszcze ze 2 tygodnie i Ciebie też dopadnie :rofl2::rofl2::rofl2:

DOBRANOC

Sorki ze ja tak zniklam bez tego i owego ale kurde wanna pelna wody byla i se pomyslalam wykapie sie szybciorem i do Was ponownie zawitam bo cholera ciagle mysle o Kasi ciagle mysli moje wokol Niej krążą....no ale jak juz wyskoczylam z wanny to syneczek siedzial na Laptopiew a mezus na swoim kompie tazke nie mialam jak to wzielam sie za ogladanie idola a potem big brathera teraz malego wygonilam spac w pioruny co sie ksieciunio obrazil<<a gnojek i tak ma fory ze matka pozwala mu brykac do 22>>no i zajrzalam po cichaczu mialam nadzieje ze Kasia sie odezwie albo ktos z jej rodzinki a tu nic....cisza.....

Kurde Sila mala mnie kopie jhuz od godziny straszniew mocno pod biustem ...nad zoladkiem...boli jak nie wiem nawet uciska na dole kopie mnie..tam w kroczu to czuje mocno jak nie wiem co.........jeju denerwuje sie....

Ja też ciągle o Kasi myślę... I jakoś przeczuwam, że na porodówce męczy położne i lekarzy :-D:-D:-D

Lady, fajnie Ci z tą wanną :tak: Ja w domu tylko prysznic mam, a tak uwielbiam kąpiele w wannie pełnej gooooooooooooorrrrrrrrrrącej wody :rofl2:

A co tam w BigBrother słychać ?? Ja durna się znowu w to wciągnęłam i mi tu brakuje... Na sali niestety telewizorka nie mamy :sorry2:

reklama
Lady, nie denerwuj się, bo to tylko szkodzi. Albo się Mała rozbrykała, albo wstawia się w kanał rodny :tak: Jak boli tam na dole ( tzn. napiera główka ) tak mi dziś lekarz powiedział :tak: Spokojnie... Połóż się i odpocznij, Ty ciągle przecież coś robisz... Na pewno przejdzie :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry