A wlasnie nic ciekawego cholera jasna...wczoraj to ta na goscinnych wystepach byla dziewczyna co pierwsza odpadla Kasia Nova.... i zaspiewala piosenke swoja...a potem powiedziala na livie...ze ten program Big brather ti jedne wielekie dno i ze ludzie tu maja kontakt ciagle ze swiatem rzeczywistym i poszla..... i dzis o tym glosno mowia ciagle....
A jesli chodzi o te nominacje...to narazie poki co jakby mieli zamknąc linie telefoniczne to Jarek Jakimowicz musialby odejsc juz z programu ale jeszcze troszke czasu zostalo
a tak to sie nic tam nie dzieje.....
Sila Ty jedyna jestes tu online powiedz mi jak myslisz czy to normalne ze mala mnie tak kopie mocno i od ponad godziny az???? bo jakos sie boje... czy cos sie tam nie dzieje... ona ostatnio rusza sie sporo ale dzisiaj to przechodzi sama siebie....
A jesli chodzi o te nominacje...to narazie poki co jakby mieli zamknąc linie telefoniczne to Jarek Jakimowicz musialby odejsc juz z programu ale jeszcze troszke czasu zostalo
a tak to sie nic tam nie dzieje.....
Sila Ty jedyna jestes tu online powiedz mi jak myslisz czy to normalne ze mala mnie tak kopie mocno i od ponad godziny az???? bo jakos sie boje... czy cos sie tam nie dzieje... ona ostatnio rusza sie sporo ale dzisiaj to przechodzi sama siebie....