reklama

Kwietnióweczki 2008

A wlasnie nic ciekawego cholera jasna...wczoraj to ta na goscinnych wystepach byla dziewczyna co pierwsza odpadla Kasia Nova.... i zaspiewala piosenke swoja...a potem powiedziala na livie...ze ten program Big brather ti jedne wielekie dno i ze ludzie tu maja kontakt ciagle ze swiatem rzeczywistym i poszla..... i dzis o tym glosno mowia ciagle....

A jesli chodzi o te nominacje...to narazie poki co jakby mieli zamknąc linie telefoniczne to Jarek Jakimowicz musialby odejsc juz z programu ale jeszcze troszke czasu zostalo :)

a tak to sie nic tam nie dzieje.....

Sila Ty jedyna jestes tu online powiedz mi jak myslisz czy to normalne ze mala mnie tak kopie mocno i od ponad godziny az???? bo jakos sie boje... czy cos sie tam nie dzieje... ona ostatnio rusza sie sporo ale dzisiaj to przechodzi sama siebie....

reklama
Przeszly mi nawet glupie mysli o tejk pepowinie chyba sie nie obkrecilo cos tam jeju kurde juz kilka tygodni nie mialam takich mocnych ruchow... jeju te nerwy......a poza tym juz ciagle leze ...odlkad wyszlam z kapieli..... a w dzien nie maialm az takich akcji..hjak teraz.... chyba panikuje ale wiesz jak jest....

Lady, a może zjadłaś coś, co zmieniło smak wód i Jej się to spodobało i sobie bryka... Poczekaj jeszcze, poobserwuj, a jakby coś Ci nie dawało spokoju, to jedź do szpitala... Moim zdaniem na tym etapie wszystkie obawy trzeba sprawdzać :tak:

Wiem Lady... Dlatego na Twoim miejscu, jeżeli uważasz to za nienormalne zachowanie Sandruni, to pojechałabym na Izbę i chociaż sprawdziła tętno pod ktg :tak:

Raczej nic nie zjadlam ostatni moj posilek kolo 14 byl a potem pepsi do picia nie sadze by cos z tych rzeczy jej smakowalao az tak no nie wiem ...teraz ucichlo przez dwie minuty to musialam poszturchac sprawdzic czy gra i kopnela wiec moze tylko panikuje ale jak sie to utrzyma to raczej pojade...kurde ja chce juz rodzic bo sie zaczynam bac jak nie wiem o nia i wogole.....

Sila dam jej 15 minut jaesli sie nie uspokoi..to jade masz racje nie ma c o czekac a tak bede spokojniejsza tazke zegar wlanczam...... a teraz sie polloze na boczku.... wiec sie juz z Toba musze pozegnac..... skupie sie na jej ruchach i wogole tazke buziaczki Ty tez sie juz poloz bo jutro mozesz juz rodzic a sily na to trzeba!!!! Dobrej nocki!!

Lady trzymam kciuki, żeby to był fałszywy alarm !!!!!!!!!!! Odpoczywaj !! Daj znać jakby co :tak: Ja też już się kładę.

Dobranoc !!!!!!

no ja tu się chciałam pochwalic a wy śpicie...o 14:50 urodziłam synka Antosia :-):-):-) wszystko ok, pozdrawiam ze szpitala:-)
a teraz korzystając z tego że mały przysnął mykam pod prysznic

Jolcia wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ściskam bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No co tu wchodzę to same cuda:happy::happy::happy::rofl2:

Zdrówka życze bardzo!!!
Jak Antoś??? Jak poród, pisz coś więcej!!!
I fajnie że możesz pisać ze szpitala:-)

Kochane kwietniówki dzięki za gratulacje za 9 okienko.
Pozdrwawiam was wszystkie bardzo serdecznie.
Jak Niebo z chłopakami?

reklama
Jolcia GRATULACJE!!!

no nie spodziewalam sie takich wiesci:rofl2:, super ale szybko Ci poszlo, ucaluj Antosia od ciotek i napisz cos wiecej bo my ciekawe:tak:

Lucky , no nasze Niebo ma rece pelne roboty i to podwojnej takze bidulka nie ma czasu nawet na necie posiedziec ale u niej jest wszystko ok

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry