reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Fajowo no nie???? tylko szczegołó nie znam ale moze wieczorkiem sie dowiemy co nie co ;) jeju kolejne ciary.... i jak tu mi nie maja sie snic ciagle te porodu jak tu kazda codziennie niemal ze teraz rodziv ;):-):-):-):-)

KASIU JOLCIU GRATULACJE
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
LADY NAPISZ COS WIECEJ O KASI

Z checia bym walnela wypracowanko o naszej Kozie..ale ja nie znam niesety szczegołó poza tym ze uriodziła ślicznego synka ;):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D musimy uzbroic sie w cierpliwosc.... w krotce nam sam o tym tu napisze...

myślałam, ze młody wstaje ale jednak jeszcze śpi :-)

no i jak to było dalej...lekarka na izbie przyjęć stwierdziła ze jest rozwarcie na 4 palce i że juz szybko urodzę, przebrałam się w koszulkę i o 14 z minutami byłam na porodówce, podłaczyli mnie do ktg, zrobili szybkie usg, położna przebiła mi pęcherz żeby odeszły wody, miedzy kolejnymi skurczami podpisywałam jakieś oświadczenia i przy kolejnym skurczu kazali przeć a ja nie wierzyłam ze juz zaraz urodzę - myślałam ze tak tylko mówią zeby mnie zmobilizować do lepszej współpracy:-D ale faktycznie po 4 skurczach partych miałam juz synka na brzuchu :-):-):-)

reklama
myślałam, ze młody wstaje ale jednak jeszcze śpi :-)

no i jak to było dalej...lekarka na izbie przyjęć stwierdziła ze jest rozwarcie na 4 palce i że juz szybko urodzę, przebrałam się w koszulkę i o 14 z minutami byłam na porodówce, podłaczyli mnie do ktg, zrobili szybkie usg, położna przebiła mi pęcherz żeby odeszły wody, miedzy kolejnymi skurczami podpisywałam jakieś oświadczenia i przy kolejnym skurczu kazali przeć a ja nie wierzyłam ze juz zaraz urodzę - myślałam ze tak tylko mówią zeby mnie zmobilizować do lepszej współpracy:-D ale faktycznie po 4 skurczach partych miałam juz synka na brzuchu :-):-):-)

Jola Ty chyba sie w czepku urodzilas ze taki lekki porod tak szybki i taki bez strachu kazda z nas chciala tak sprintem urodzic normalnie noo az zazdroszcze i o takim lekki przyjemnym szybkim marze....:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry