reklama

Kwietnióweczki 2008

czesc kozy
ja juz w domku .. cala heppy ...wieczorkiem wam wstawie foty .... ja wczoraj z tego wszytkiego zapomnialam tel. i nie mogal sie odezwac do zadnej ...maly wcale nie taki duzy jak prorokowali 3,750.. dlugi 53cm....rodzilo mi sie swietnie .. w szpitalu bylismy okolo 10 rano a maly pojawil sie na swiecie o 13.08 wiec ujdzie w tloku.. nie nacieli mnie , mnie popekalam .. mam lekkie otacia podwozia .. czuje sie swietnie.. jak nie po porodzie ... ach cala noc nie spalam.. do 2 z R. ogladalismy filmy .. a pozniej jaks stara polozna bidoka poganal do domu i z mina zbitego psa pojechal..

ja nie mialam znieczulenia ... Jola wiec ja nic nie napisze na temat zoo...dali mi jedynie jakis gaz ... niezly odlot.. jak po jakis dragach:-)..wiec 3 razy sprobowalam i nie mialal juz ochoty...:rofl2: pozniej mnie wsadzily do wanny .. i malo co w tej wannie bym nie urodzila......... jeszcze to dla tych co rodzily.. swietnie sie rodzi na boku.. w moim przypadku na lewym gdyz prawy poldupek mam pocerowany po dziewczynkach..
w ten sposob odciazyly mi ta strone pocerowana i udalo sie bez ciachania ... wiec jak napisalam wyzej .. czuje sie swietnie .. jeszcze sie nie ogladalam jak wygladam od dolu .. ale do wieczora to zrobie :-D.. schudlam 8 kilo:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: energia mnie rozpiera .. nie wiem czy to spozniony syndrom wicia gniazda hahha..

GRATKI DLA ROZPAKOWANYCH... DOJRZALAM JOLE;-)

Sila a ty co????

Dziekuje dziewczyny za GRATKI....:-)
Jeszcze raz gratulacje.Ty juz w domciu ile tam trzymaja dni po porodzie u nas dwa i sie narzeka,a ty juz w domu czy chcialas sama wyjsc,ach mam 100 pytan i nie wiem co Ciebie spytac czy to prawda ze rzecie tak szybko sie rodzi??????????Plakac mi sie chce lzy cisna sie w gardlo.
Moze to i racja ze trzecie to raz i jest zreszta czekam na odzew.Buziole dla Maksa

reklama
Kasiulka, to świetnie Ci poszło !!!!!!! A Maksiu duży chłopak !!!!!!!! Czekamy na foty :tak:

Mi dziś powiedziała, że przypuszczalna masa płodu 3800-3900 więc prawie tak samo jak Maksiu :tak: Z tym, że ja jeszcze trochę pochodzę :baffled::baffled::baffled::baffled: ale nie chce mi się już o tym pisać, bom zła jak osa :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

Hej słoneczka wiosenne :))

Asia - a jakie masz plany związane z pracą właśnie?
Ogólnie dziewczątka, kiedy macie zamiar wracać po porodzie do pracy? Rozumiem, że życie weryfikuje wszelkie plany, ale jakieś założenia wstępne może macie...?

Ja niestety po macierzyńskim ide do parcy jeszcze dojedzi mi urlop mam jakieś 42 dni do wykorzystania w tym roku nie wiem jak to wyjdze toche dużo tego urlopu ale jak do październiak nie bede choć na kilka godzin dziennie przychodzić to bedą musieli kogoś przyjąć na moje miejsce. Teraz jakoś sie dzielą chłopaki moją robotą ale marudzą ze siedza po godzinach. Taka prawdziwa robota u mnie jest od października do końca grudnia i wtedy :szok:, ale zobacze

Babcia zamieszka z nami w tygodniu i bedzie sie mała zajmować

Idę teraz do sklepu, żeby odreagować ten stres :sorry2: Moja ginka powiedziała, żebym jak najwięcej chodziła, bo rozwarcie mam na 2,5 cm, wewnętrzne na 1,5 cm, więc jak będę chodzić, to szybko pójdzie.... Szybko, ale co to kur** znaczy ?? Eh laski... Zła jestem jak nie wiem :crazy:

Kasiu, Jolciu.... Zazdroszczę Wam, że tak ślicznie Wam poszło :tak:

Idę teraz do sklepu, żeby odreagować ten stres :sorry2: Moja ginka powiedziała, żebym jak najwięcej chodziła, bo rozwarcie mam na 2,5 cm, wewnętrzne na 1,5 cm, więc jak będę chodzić, to szybko pójdzie.... Szybko, ale co to kur** znaczy ?? Eh laski... Zła jestem jak nie wiem :crazy:

Kasiu, Jolciu.... Zazdroszczę Wam, że tak ślicznie Wam poszło :tak:

Silka a Ty te liście malin popijasz???? Spacer, maltretowanie sutków i moze syn wyskoczy jak rozwarcie;-)

Kasiulka, to świetnie Ci poszło !!!!!!! A Maksiu duży chłopak !!!!!!!! Czekamy na foty :tak:

Mi dziś powiedziała, że przypuszczalna masa płodu 3800-3900 więc prawie tak samo jak Maksiu :tak: Z tym, że ja jeszcze trochę pochodzę :baffled::baffled::baffled::baffled: ale nie chce mi się już o tym pisać, bom zła jak osa :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

hehe Sila mi wpisaly 38 tydz. ciazy.. wiec na ich oko to jeszcze 2 tyg.. dobrze ze sie rozsypalam szybciej bo slonia bym nie urodzila:rofl2:

Kaśka ale Ty szczęściara bez cerowania taki kawał chopa :) Super

BUZIOLE dla Maksia i dla Ciebie

asia dzieki ... tak sie darlam ze az 3 polozna przyleciala.. :-D:-D:-D:-D..do pomocy.. ze mnnie nielza panikara.. zeby nie moj R.to chyba by tak gladko nie poszlo:-)

KATJA...u mni akurat ten 3 porod byl najdluzszy.. wiec jak widac nie ma to nic do rzeczy czy 3....5...

Sila nic sie nie martw to ze cie tak boli jak ci maly piluje glowa po szyjce .. to doby znak..lepek ma juz ku wyjsciu .. nie bedziesz musiala czekac az sie wstawi:-)

Silka no to ja współczuję... ale nie denerwuj się, niedługo minie wszystko i ci Alanek wynagrodzi :tak:no a na rozwarcie to spacerki no i slyszlam ze na takiej duzej pilce dobrze sie pobujac, ehh i ja zazdroszcze dziewczynom ze tak gładko poszło, bo je sie jak to u mnie bedzie :szok:
Kasia no ładny ładny Maksiu :tak: i ty jaka pełna energii, fajnie, podziwiam i gratuleję raz jeszcze :-)
Iza ja to nie mam pracy wiec bede musiala poszukac, zobaczymy jak rynek poznański przyjmuje młode matki :sorry2: choc narazie nie planuje szukać, mamy nadzieje że męża działalność będzie dobrze się rozwijała i póki co będę mogła opiekować się córeczką :tak:
Asiu a ty wiesz jaki tłok na lutyckiej :szok: mam nadzieje ze sie tam pomiescimy :-p

Iwonka tez sie martwie że prześlą do innego szpitala, wiec mysle ze jak nie bedzie miejsca na Lutyckiej to pojedziemy albo na raszai albo swieta rodzina byle daleko od polnej

Ale raczej stawiam na Lutycką, jak byłam wtedy co skurcze miałam była jeszcze jedna salka wolna wiec to chyba jak sie trafi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry