Jeszcze raz gratulacje.Ty juz w domciu ile tam trzymaja dni po porodzie u nas dwa i sie narzeka,a ty juz w domu czy chcialas sama wyjsc,ach mam 100 pytan i nie wiem co Ciebie spytac czy to prawda ze rzecie tak szybko sie rodzi??????????Plakac mi sie chce lzy cisna sie w gardlo.czesc kozy
ja juz w domku .. cala heppy ...wieczorkiem wam wstawie foty .... ja wczoraj z tego wszytkiego zapomnialam tel. i nie mogal sie odezwac do zadnej ...maly wcale nie taki duzy jak prorokowali 3,750.. dlugi 53cm....rodzilo mi sie swietnie .. w szpitalu bylismy okolo 10 rano a maly pojawil sie na swiecie o 13.08 wiec ujdzie w tloku.. nie nacieli mnie , mnie popekalam .. mam lekkie otacia podwozia .. czuje sie swietnie.. jak nie po porodzie ... ach cala noc nie spalam.. do 2 z R. ogladalismy filmy .. a pozniej jaks stara polozna bidoka poganal do domu i z mina zbitego psa pojechal..
ja nie mialam znieczulenia ... Jola wiec ja nic nie napisze na temat zoo...dali mi jedynie jakis gaz ... niezly odlot.. jak po jakis dragach:-)..wiec 3 razy sprobowalam i nie mialal juz ochoty...pozniej mnie wsadzily do wanny .. i malo co w tej wannie bym nie urodzila......... jeszcze to dla tych co rodzily.. swietnie sie rodzi na boku.. w moim przypadku na lewym gdyz prawy poldupek mam pocerowany po dziewczynkach..
w ten sposob odciazyly mi ta strone pocerowana i udalo sie bez ciachania ... wiec jak napisalam wyzej .. czuje sie swietnie .. jeszcze sie nie ogladalam jak wygladam od dolu .. ale do wieczora to zrobie.. schudlam 8 kilo
energia mnie rozpiera .. nie wiem czy to spozniony syndrom wicia gniazda hahha..
GRATKI DLA ROZPAKOWANYCH... DOJRZALAM JOLE;-)
Sila a ty co????
Dziekuje dziewczyny za GRATKI....:-)
Moze to i racja ze trzecie to raz i jest zreszta czekam na odzew.Buziole dla Maksa
pozniej mnie wsadzily do wanny .. i malo co w tej wannie bym nie urodzila......... jeszcze to dla tych co rodzily.. swietnie sie rodzi na boku.. w moim przypadku na lewym gdyz prawy poldupek mam pocerowany po dziewczynkach..
.. schudlam 8 kilo

, ale zobacze
Moja ginka powiedziała, żebym jak najwięcej chodziła, bo rozwarcie mam na 2,5 cm, wewnętrzne na 1,5 cm, więc jak będę chodzić, to szybko pójdzie.... Szybko, ale co to kur** znaczy ?? Eh laski... Zła jestem jak nie wiem