reklama

Kwietnióweczki 2008

Kasia jeszcze raz gratuluje Ci mocno!!!! jeju pewnie slodziak ten Twoj synek a tatusiek dumny jak nie wiem co kurcze juz sie nie moge doczekac az zobacze maluszka:) jeju kurna zawalu idzie dostac tak przezywam te porody ze rycze od rana jak walnieta ....wiesci za wiesciami!!!!porod za porodem lzy wzruszenia....ciesze sie z wami!!!

Madziujka Tobie tez mocno gratuluje Martynki :) mam nadzaieje ze szybciutko dojdziesz po tej cesarce.....

Silunia kochane biedactwo ze tego nie da sie zmieni ile ty nerwów pozjadasz to juz moje no nic nie poradzimy i ty tez... czekajmy cierpliwie wazne ze Alanek caly i zdrowy....

Boze jak ja mam gesia skorke az fote zaraz trzasne!!!!!!

GRATULUJE !!!!!!!!!!!!

reklama
witam serdecznie

Gratulacje dla Mam :-)
Lista nam się powiększa:-)

Widzę że poznanianki uciekają jak najdalej od polnej, a ja mimo złych opinii tam właśnie będę i zdam Wam relację czy rzeczywiście aż tak źle jest:-)
Muszę zadzwonić do mojej lekarki gdyż mimo podanych dodatkowych leków nadal jestem opuchnięta na maksa, obawiam się tylko że jak się dowie to wsadzi mnie do szpitala a nie uśmiecha mi się tam leżeć jeszcze tyle czasu więc odwlekam telefon do niej.
Znów dopadł mnie leń, jak w zeszłym tygodniu miałam werwę to teraz ogromnego lenia, siedzę sobie na balkoniku i buźkę grzeję.
Iwonko Asiu czy macie już może namiar na dobrą położna i pediatrę z Poznania? ja właśnie szukam ale nie mogę ustalić gdzie przyjmują te co mam na nie namiar ehh a niby w sieci można znaleźć wszystko:-)
Miłego dnia dla wszystkich

No, Madziujka przełamała to fatum samych chłopczyków :) Mam nadzieję, że teraz kolej na córeczki hihih.

Ale strasznie długo trwało odkąd zniknęła do dzisiejszych wieści... ciekawe co się z nią działo?

Madziujka gratulecje !!! :-):-D:-)
An ja to mam tu pod blokiem i pediatre i położną, więc już wydziwiać nie będę ;-) Pytałam mamuske na spacerku akurat była to powiedziała gdzie przychodnia i ze zadowolona ze swojej pediatry wiec i ja do niej zapisze me maleństwo :tak: Myślę że poszukaj jak najbliżej domku, żeby jakby coś to nie jechać na drugi koniec miasta :tak:
Asia i ja tak myślę że jak nie Lutycka to Raszei :tak: Ale pielęgniarka mówiła że tłok faktycznie ale miejsce napewno jakieś się znajdzie :-)
Iza ty to widze ze tak naprawde naprawde nie mozesz sie doczekac ;-) im bliżej terminu tym pewnie większe emocje i wyczekiwanie :rofl2:
Czy u was tatusiowie tez planują kiedy chcialiby porod? hahah :-D moj to widze ma bardzo konkretne plany jakby myślał że to od niego zależy :-D:-D

witam serdecznie

Gratulacje dla Mam :-)
Lista nam się powiększa:-)

Widzę że poznanianki uciekają jak najdalej od polnej, a ja mimo złych opinii tam właśnie będę i zdam Wam relację czy rzeczywiście aż tak źle jest:-)
Muszę zadzwonić do mojej lekarki gdyż mimo podanych dodatkowych leków nadal jestem opuchnięta na maksa, obawiam się tylko że jak się dowie to wsadzi mnie do szpitala a nie uśmiecha mi się tam leżeć jeszcze tyle czasu więc odwlekam telefon do niej.
Znów dopadł mnie leń, jak w zeszłym tygodniu miałam werwę to teraz ogromnego lenia, siedzę sobie na balkoniku i buźkę grzeję.
Iwonko Asiu czy macie już może namiar na dobrą położna i pediatrę z Poznania? ja właśnie szukam ale nie mogę ustalić gdzie przyjmują te co mam na nie namiar ehh a niby w sieci można znaleźć wszystko:-)
Miłego dnia dla wszystkich

Ja w pierwszej kolejności pójde do pediatry pod blokiem (chodze do niej z synkiemi raczej ok, ale mały az tak dużo nie choruje, katary sama mu lecze) ja słyszałam o jakimś cudotwórcy od maluszków od męza ze z pracy jego tam kobiety chodzą - ale namiaru nie mam, myśle że jak by mała dużo chorowała to wykupie jej ubezpieczenie (mam możliwość z pracy do dowolnych przychodni prywatnych)

a stawy biodrowe to sie do ortopedy wybiore ze szptala z 26 czerwca 9to chyba Wilda) (nazisko chyba Walczak musze poszukać namiaru, gdzieś na Warszawskim albo w Swarzędzu przyjmuje.- w tym szpitalu podobno nalepsi ortopedzi są

Jakaś taka melancholia mnie napadła i nie mogę przestać myśleć o Martynce Madziujkowej... takie maleństwo, tylko 2800 gram a do terminu zostało 9 dni.
Jak im dobrze, że są już razem...

Iwonka - powiem Ci szczerze, że jak jutro nic się nie wydarzy to mi pewnie to napięcie zejdzie. Bo na razie to aż mi się ręce trzęsą. Po powrocie od laryngologa miałam jakieś tam skurczyki, ale poszłam na spacerek i przeszły ech... tylko ból w krzyżu został lekki.
Następnym razem siedzę na dupsku, może się akcja jakaś rozkręci heh. Bo już któryś raz tak mam - skurcze są a jak zacznę łazić to za chwilę po....

A co do życzeń mojego chłopa - to miał życzenie po świętach i teraz to mu wsio rybka. Ale po cichu pewnie się modli, żeby w trakcie jak w pracy będzie, mógłby się urwać i miałby usprawiedliwienie hehe.

Jakaś taka melancholia mnie napadła i nie mogę przestać myśleć o Martynce Madziujkowej... takie maleństwo, tylko 2800 gram a do terminu zostało 9 dni.
Jak im dobrze, że są już razem...

Iwonka - powiem Ci szczerze, że jak jutro nic się nie wydarzy to mi pewnie to napięcie zejdzie. Bo na razie to aż mi się ręce trzęsą. Po powrocie od laryngologa miałam jakieś tam skurczyki, ale poszłam na spacerek i przeszły ech... tylko ból w krzyżu został lekki.
Następnym razem siedzę na dupsku, może się akcja jakaś rozkręci heh. Bo już któryś raz tak mam - skurcze są a jak zacznę łazić to za chwilę po....

A co do życzeń mojego chłopa - to miał życzenie po świętach i teraz to mu wsio rybka. Ale po cichu pewnie się modli, żeby w trakcie jak w pracy będzie, mógłby się urwać i miałby usprawiedliwienie hehe.

Iza zobacz Ty na finiszu...wiec u Ciebie lada dzien..a co ja mam powiedziec przede mna dluuuuugie 22 dniiiiiiiii:crazy:

reklama
Iza zobacz Ty na finiszu...wiec u Ciebie lada dzien..a co ja mam powiedziec przede mna dluuuuugie 22 dniiiiiiiii:crazy:

Aluś - u mnie też równie dobrze może być i 2 tygodnie jeszcze :) Więc się nie martw, już tyle lasek które miały termin po mnie porodziło, że może i Ty jeszcze załapiesz, zdążysz z Sandrunią wyjść ze szpitala a ja dalej będę jajko znosić hehehe. Ale sobie wykrakałam kraaa kraaa :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry