reklama

Kwietnióweczki 2008

A więc tak przede wszystkim GRATULACJĘ DLA MADZIUJKI KASI I JOLCI!!!!!!!!!

ja po wizycie u mnie ok ale na poród wczesny to się nie zapowiada niestety tak rzekła ginka.....a ja od dwóch dni cierpię na cholerną bezsenność sufituje kręcę się i nie mogę spać....muszę tylko powtórzyć badanie hemoglobiny bo półtora tygodnia temu miałam 11.00 a teraz 8.3 i stwierdzili że gdzieś się rypneli i do powtórki no zobaczymy...od 10 kwietnia już regularnie co 3 dni na KTG a jak do 17 kwietnia nie urodzę czego mi nie wróżą to mam się zgłosić 24.04 na wywołanie nie do tego czasu to chyba urodzę choć ja mam zero skurczy i jakichkolwiek objawów prócz syndromu wicia i bezsenności...więc pozostaję czekać....:-):-):-):-)

reklama
Hej Adula ja miałam dzis w nocy przedwczesna nizapowiedziana wizyte u ginekologa:):-)i mi rowniez nic nie wyglada na porod w blizszym terminie:) mi nawet brzuchol nie chce opasc na dol hihihi:-D

LADY ja mam już wyznaczony nawet termin wywołania :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dna 24.04:-):-):-) więc będę chodzić jak słoń dalej aha przytyło mi się 11kg:sorry2: mówię mnie nic nie weźmie nawet cholera będę chodzić i chodzić w tej ciąży jak słoń 12 miesięcy....

hehehee AdA
:-):-):-):-)

TO BEDZIEMY RODZIC RAZEM :) I ILE JA MAKOWKA NIE ZOSTANE HIHIHIHI:):-D:-D:-D:-D

Dzis nabiegałam sie za moim dziecdkiem uczy sie doppiero jezdzic na rowerze a ja za nim by nie rozbil glowy bo kask ktory kupilismy okazal sie za maly.... i tak biegalam w ta i w ta a on rura zaczol pedalowac mysllaam ze go nie dogonie i cos se zrobi albo i auto czyjes rozpierdzili bo na chodniku pelno tych samochodow.... no ale po 20 minutach wysiadlam.... i widzisz nawet z wysilku skurczy nie dostalam hahahahahahahahahahahahahha
:-):-):-):-)

Wiec Adula Piateczka :crazy:

no cóż LADY ty masz za kim biegać a ja....:-):-):-):-):-) teraz mieszkam na pierwszym pietrze to też się nie nachodzę...no nie wiem chyba zacznę sprzątać nałogowo i spacerować i biegać....i stanę w kolejce po liście malin jak nasza Maja skoro jej tak pomogło to codziennie będę w kolejce stać....:-):-):-):-):-) tylko ta bezsenność mnie rozwala a już tak ostatnio super kimałam.....:dry:

Po tych wieściach o urodzinach Kasi i Madziujki Jolci to aż mnie w środku trzepie mam tyle energii ,że nie wiem co zrobić....chyba faktycznie pójdę pobiegać....:-):-):-):-):-):-)

Ciekawe jak tam SILA nasza z sampoczuciem....kurczę tez ją męczą po tych szpitalach.....

nio tez se mysle co tam u niej niby do domku ja wypisali i zla jest strasznie nie dziwie sie jej....nic kobietom ciezarnym nie pomagaja...co im zalzey?przyspieszyc porod?o jeden dzien od terminu i po co czekac nawet do 2 tygodni po terminie tego nie kumam...

Jakaś taka melancholia mnie napadła i nie mogę przestać myśleć o Martynce Madziujkowej... takie maleństwo, tylko 2800 gram a do terminu zostało 9 dni.
Jak im dobrze, że są już razem...

Iwonka - powiem Ci szczerze, że jak jutro nic się nie wydarzy to mi pewnie to napięcie zejdzie. Bo na razie to aż mi się ręce trzęsą. Po powrocie od laryngologa miałam jakieś tam skurczyki, ale poszłam na spacerek i przeszły ech... tylko ból w krzyżu został lekki.
Następnym razem siedzę na dupsku, może się akcja jakaś rozkręci heh. Bo już któryś raz tak mam - skurcze są a jak zacznę łazić to za chwilę po....

A co do życzeń mojego chłopa - to miał życzenie po świętach i teraz to mu wsio rybka. Ale po cichu pewnie się modli, żeby w trakcie jak w pracy będzie, mógłby się urwać i miałby usprawiedliwienie hehe.

Iza tylko nie siadaj na dupce, jak Ci przyjdą skurcze, bo się nie rozwiną :tak:Najlepiej chodzić, chodzić i jeszcze raz chodzić:tak: A jak mijają podczas chodzenia, to znaczy, że to nie są porodowe, tylko przepowiadające :tak: Tak mówiły mi położne...
To jak Iza ?? Jutro rodzimy ??
:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Eh laski, no zła jestem, ale cóż mogę poradzić :sorry2: Czekam... Przynajmniej wiem, że już nie długo... No i w sumie jakbym miała leżeć i czekać tydzień w szpitalu, to chyba jednak wolę w domku :tak: Oni nie chcą wywoływać przed terminem, a nawet kilka dni po terminie, bo twierdzą, że jeżeli wody są czyste, tętno ok, no i ja się dobrze czuję, to nie ma takiej potrzeby :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry