reklama

Kwietnióweczki 2008

nie wiem jak to jest widzisz w każdym szpitalu robią inaczej.....weź biedna SILA tylko się najeździ w te i z powrotem....z nadzieję na koniec ja też mam już dość bo się kulam nie chodzę....już mogę sie kłaść i rodzić.....tylko te bóle ale cóż wszystko trza przejść....

reklama
A ja jeszcze dopowiem,że do czwartku będę bez neta więc jak któraś się rozdwoi we wtorek lub środę to informować esami zaraz mi tu......

SILA witaj jak samopoczucie.....:-):-):-):-)

Kasia, Madziujka wielkie gratulacje:happy:

No szybciuchno nam to poleci. Tylko ja zostanę do samego końca

Kasia napisz jak Maks żyje. tzn jak je, śpi i co robi:-)
Madziujka co z Martynką????

I znowu cholery gdzieś poszłyście:-):-):-):-) to ja też zaraz spadam i do czwartku..... urodzić na pewno nie urodzę.....:-):-):-)więc se idę jak Was nie ma....buuuuuuuu...ja znowu pewnie nie będę spać w nocy sufitować będę i sie kręcić z boku na bok....a może przez to,że sie kręcę nie mogę spać:-D:-D:-D nie to nie śmieszne już mam schizy ja mam się położyć bo znowu myślę,że nie usnę....

Dzień Dobry :-D

Miałam ciężką noc...Ciągle się przebudzałam...i na dodatek wstałam z bólem głowy masakra...

Wiec która dziś rodzi której już gratulować??? hihihi buzka do pózniej!

To jak Iza ?? Jutro rodzimy ?? :-D:-D:-D:-D:-D

Witaj Silka!

Bardzo się cieszę, widząc Cię już w lepszym humorku i samopoczuciu :) No to rodzimy :)
Ja już od dłuższego czasu jestem nastawiona i czekam, ale chyba za bardzo przeżywam i coś mi się "przyblokowało". Albo Patrysia zwyczajnie nie dojrzała do wyjścia. Ale tak jak myślałam, dzisiaj już mi zeszło to całe napięcie całe szczęście. Chociaż w nocy około 2:00 miałam jakieś tam skurcze, wygrzewałam sobie brzusio o półśladki mężusia i jakoś zasnęłam.
Silka, my możemy jeszcze 2 tygodnie czekać, byle nasze dzieciątka urodziły się zdrowe i silne no nie?

Lady - słoneczko nasze, troszkę Ci się pory wschodzenia pomyliły hehe :)) Ale nawet jak jesteś niewyspana i wymęczona to masz super humor, jak Ty to robisz kociczko :)) Nam też od razu sie do Ciebie buzie szczerzą.

Tak wogóle dzień dobry kochane dziewuszki :))

Ja dzisiaj lecę do ginka, zobaczymy co w trawie piszczy (a trawa wygolona heh, wczoraj kusiłam mężusia na małe co nieco :-D).
U mnie w domu od rana psoty i żarty, a u Was? Prima Aprilis?

reklama
Hej laseczki :-)
Iza a u ciebie dziś już 10 miesiąc się zaczyna :-D tylko że okienek zabrakło :-p ojj przepraszam za moje zarciki, zycze zebys szybciutko urodziła swoją księżniczkę :tak:
Silka u ciebie to juz na dniach Alanek się upomni o cyca, dobrze ze masz jeszcze cierpliwość :tak: a zaraz bedzie po wszystkim :-)
Lady przez ta jedna noc chyba zadnej jeszcze nie pogratulujesz :-p a mój to planuje raz ze weekend bo on do pracy musi chodzić, a dwa ze w tym tygodniu bo nastepny tydzien ma lżejszy od pracy :baffled: no ale weś i weś jak tu niunia jeszcze nie planuje wyjścia :sorry2: Moja bardzo dobra kolezanka ma 4.04 urodzinki i ja to bym akurat tą date chciala zarezerwować :-D:-D:-D czy myślicie ze jakbym tak na "prima aprilisowy" zarcik powiedziala mezowi ze rodze to by był niesmaczny zarcik? :rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry