Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej laseczki :-)
Iza a u ciebie dziś już 10 miesiąc się zaczynatylko że okienek zabrakło
ojj przepraszam za moje zarciki, zycze zebys szybciutko urodziła swoją księżniczkę
Silka u ciebie to juz na dniach Alanek się upomni o cyca, dobrze ze masz jeszcze cierpliwośća zaraz bedzie po wszystkim :-)
Lady przez ta jedna noc chyba zadnej jeszcze nie pogratulujesza mój to planuje raz ze weekend bo on do pracy musi chodzić, a dwa ze w tym tygodniu bo nastepny tydzien ma lżejszy od pracy
no ale weś i weś jak tu niunia jeszcze nie planuje wyjścia
Moja bardzo dobra kolezanka ma 4.04 urodzinki i ja to bym akurat tą date chciala zarezerwować
czy myślicie ze jakbym tak na "prima aprilisowy" zarcik powiedziala mezowi ze rodze to by był niesmaczny zarcik?
![]()
Mnie raczej by nie śmieszył tai żarcik :-( Witaj Silka!
Bardzo się cieszę, widząc Cię już w lepszym humorku i samopoczuciuNo to rodzimy
Ja już od dłuższego czasu jestem nastawiona i czekam, ale chyba za bardzo przeżywam i coś mi się "przyblokowało". Albo Patrysia zwyczajnie nie dojrzała do wyjścia. Ale tak jak myślałam, dzisiaj już mi zeszło to całe napięcie całe szczęście. Chociaż w nocy około 2:00 miałam jakieś tam skurcze, wygrzewałam sobie brzusio o półśladki mężusia i jakoś zasnęłam.
Silka, my możemy jeszcze 2 tygodnie czekać, byle nasze dzieciątka urodziły się zdrowe i silne no nie?
) dziś termin i jakoś się nie zapowiada... Skurcze jakby w ogóle ustąpiły, jedyny widoczny objaw zbliżającego się porodu, to ta wydzielina z krwią, którą mam już od kilku dni... Ale już się nie nastawiam. Zobaczymy. Iza, wiem, że to może być jeszcze dwa tygodnie, ale jednak wolałabym nie czekać aż tak długo, chociaż już po woli zaczyna mi się robić wszystko jedno ;-) Tylko, żeby ta opuchlizna i ból kręgosłupa przeszedł, to byłoby gicior 

ja to mysle ze ty urodzisz szybciej niz za 2 tyg :-) takie cioteczkowe przeczucie 

I jak tam ?? Wymyśliłaś już jakiś żarcik dla mężusia ?? 

Mówisz, że nic się nie zapowiada ?? Czasem przychodzi znienacka, więc może i u Ciebie tak będzie
A jak samopoczucie ??