Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

całą ciąże się smarowałam regularnie trzy razy dziennie i nic nie miałam, a teraz gdy nie mam czasu na smarowanie złośliwie powyłaziły

Witaj Silka!
Bardzo się cieszę, widząc Cię już w lepszym humorku i samopoczuciuNo to rodzimy
Ja już od dłuższego czasu jestem nastawiona i czekam, ale chyba za bardzo przeżywam i coś mi się "przyblokowało". Albo Patrysia zwyczajnie nie dojrzała do wyjścia. Ale tak jak myślałam, dzisiaj już mi zeszło to całe napięcie całe szczęście. Chociaż w nocy około 2:00 miałam jakieś tam skurcze, wygrzewałam sobie brzusio o półśladki mężusia i jakoś zasnęłam.
Silka, my możemy jeszcze 2 tygodnie czekać, byle nasze dzieciątka urodziły się zdrowe i silne no nie?
Lady - słoneczko nasze, troszkę Ci się pory wschodzenia pomyliły hehe) Ale nawet jak jesteś niewyspana i wymęczona to masz super humor, jak Ty to robisz kociczko
) Nam też od razu sie do Ciebie buzie szczerzą.
Tak wogóle dzień dobry kochane dziewuszki)
Ja dzisiaj lecę do ginka, zobaczymy co w trawie piszczy (a trawa wygolona heh, wczoraj kusiłam mężusia na małe co nieco).
U mnie w domu od rana psoty i żarty, a u Was? Prima Aprilis?
Hej laseczki :-)
Iza a u ciebie dziś już 10 miesiąc się zaczynatylko że okienek zabrakło
ojj przepraszam za moje zarciki, zycze zebys szybciutko urodziła swoją księżniczkę
Silka u ciebie to juz na dniach Alanek się upomni o cyca, dobrze ze masz jeszcze cierpliwośća zaraz bedzie po wszystkim :-)
Lady przez ta jedna noc chyba zadnej jeszcze nie pogratulujesza mój to planuje raz ze weekend bo on do pracy musi chodzić, a dwa ze w tym tygodniu bo nastepny tydzien ma lżejszy od pracy
no ale weś i weś jak tu niunia jeszcze nie planuje wyjścia
Moja bardzo dobra kolezanka ma 4.04 urodzinki i ja to bym akurat tą date chciala zarezerwować
czy myślicie ze jakbym tak na "prima aprilisowy" zarcik powiedziala mezowi ze rodze to by był niesmaczny zarcik?
![]()

To prawda Iwonka różnie bywa ale ja jakoś tak czuję że pochodzę jeszcze kawałek czasu z brzuchem i tymi opuchniętymi giczołami :-):-) takie mam przeczucie a co będzie niebawem się okaze
Ubolewam jeszcze z powodu rozstępów na brzuchu, których do tej pory nie miałam a w ostatnich dniach zaczęły pojawiać się nie wiadomo skąd
Ale ja zazdroszczę dziewczynom, które maluchy mają już przy sobie !!! Wiem że niedługo pozostałe tez do nich dołączą ale ten czas oczekiwania tak się ciąąąągnie...
Czesc dziewczyny :-) Ja tez melduje sie 2w1 ;-)
Najserdeczniejsze gratulacje dla rozdwojonych. Az mam łzy w oczach kiedy czytam relację z porodówPrzyznam, ze zazdroszczę takich lekkich i szybkich. Ja nie miałam szczescia przy pierwszym i czarno widzę nadchodchodzący
Ja tez spać w nocy nie mogę, dokucza mi kregosłup i ogolna ociężałość. Przekrecenie się z boku na bok okupione jest jęczeniem jak nie wiem coMam tez bóle w podbrzuszu i czeste skurcze ale jezscze nei na tyle bolesne co bym chciała
Dziś mam usg i wizytę wiec pewnie wiecej się dowiem:-)
Bardzo wspołczuje Mamusiom, które rodzą pierwszy raz i juz nie mogą się doczekać. Sama wiem jak to jest. Ale uwierzcie bedziecie marzyly jezscze nie raz aby ten czas się cofnał a wasze pociechy były choc na trochę w brzuchuA to juz niestety nei bedzie mozliwe. Cieszcie się ostatnimi chwilami wolności, idzcie do kina, do kosmetyczki , na zakupy. Potem bedzie musiało upłynąć duzo czasu zanim cokolwiek w żółwim tempie bedzie wracało do normalności
Sama chciałabym juz miec to za sobą, ale jak się rodzi drugi raz to juz człowiek wie w co się pcha:-)i ma się inną perspektywe, bo mądrość ze to szybko mija jest myślą przewodnią ;-)![]()
Dzień dobry, choć jak dla mnie aaa kotki dwa.....
Mirelka noś w końcu sobie przypomniałaś o cioteczkach na bb
jak tylko przyjedzie babcia idę do lekarza, bo ciągle marznę, męczy mnie zgaga i drętwieją mi nogi
rozstępycałą ciąże się smarowałam regularnie trzy razy dziennie i nic nie miałam, a teraz gdy nie mam czasu na smarowanie złośliwie powyłaziły
![]()
![]()
Hej laski!!!!!
Witam wszystkie z rana.....
Mi zamontowali właśnie necika w domu.....aż nie usnę z wrażenia dziś aż mój się na mnie wkurza ale niech spada....:-):-):-):-):-)