reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Halo!
Byłam wczoraj u ginki no i nic się nie zapowiada na rychły poród. Nawet mi szyjkę pomasowała żeby się cos ruszyło i nic, ani plamienia ani skurczy. Ależ to czekanie się dłuży. Fajnie mają jolcia i kasia że tak hop siup i juz mają brzdące przy sobie. Idę z piesem na jogging. Buźki!

Renia witaj :-)

Ja też się z przeziębieniem męczę kurde... Wzięło mnie wczoraj i dzisiaj już na maxa katar i w gardełku drapie... Mam nadzieję, że zdążę się wyleczyć zanim Ali się zdecyduje na wyjście... Chociaż znając już Jego zapędy, to jeszcze ze 3 razy zdążę się wyleczyć :-D:-D:-D:-D
A co do spania, to widzę, że wszystkie mamy to samo... Tylko u mnie jeszcze dodatkowo Piotrek chrapie ostatnio jak stary traktor i jeszcze przez to spać nie mogę :baffled: Dziś w nocy się aż o to pokłóciliśmy :baffled: Bo jak On chrapie i ja zasnąć nie mogę, to Go szturcham, a On się wtedy wkurza i twierdzi, że wcale nie chrapie :szok::crazy: To ja Mu powiedziałam, że chyba zaraz Go nagram, żeby mi uwierzył :angry: A dziś rano jak Mu powiedziałam, żeby pojechał do apteki coś sobie kupić na to chrapanie, to stwierdził, że pojedzie i kupi mi zatyczki, żebym tego nie słyszała :nerd: :baffled: No i gadaj tu z takim :crazy::-D

Renia, trochę masuję, ale przyznam się, że nie bardzo mi się chce :sorry2: Słyszałam, że to trzeba regularnie robić, żeby był efekt, a ja jakoś weny do tego nie mam :nerd: Do 17tego mówisz... Jeszcze Was weźmie jak Kasię i Jolcię znienacka:tak::-D

Kachurku, witaj w klubie czekających-zniecierpliwionych :baffled::sorry2::nerd::-D Miłego joggingu :tak::-)

Iwonka !
jestem z poznania widzę że Ty też ...a w brzuszku chowa sie Wiktoria i ma ponad 3 kg tak więc mam co dźwigać a ona wcale mi w tym nie pomaga ........wciąż mnie bombarduje !!!!
Do ginka jadę w czwartek na KTG więc trochę mu pomarudzę!

WITAJ RENIU KACHURKU!!!!!

SILA może mnie weźmie z nienacka ale ja całą ciąże twierdziłam urodzę szybciej i chyba nie za bardzo ale co mi tam.....Wiem,że lekarze mogą tak gadać mi rzekła że wszystko pozapinane wysoko...ale zobaczymy....nawet mi wyznaczyła datę wywołania 24.04:-):-):-):-):-) mam się zgłosić na porodówkę i chodzić regularnie na KTG.....hehehehe

RENIU no to zdrówka życzę wracaj do formy co byśmy miały siłę na poród....:-):-):-)

KACHURKU ruszy nas pójdziemy hurtowo wtedy...:-):-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry