Heloł ja sobie przysnelam a teraz ziewaczke mam i nie moge sie jej pozbyc
Lady to jak ci tak mała główke wpycha między nóżki to może jakoś wcześniej sie rozdwoisz ;-)
![]()
Hmmm.... Iwonka ale wiesz co ja brzuch mam naprawde wysoko tazke juzchuchuuuu daleko serio do porodu.....tylko powiem ze ostatnio nie dosc ze malaa kopie mnie intensywnie i mocno....ze az boli to nie dosc ze pod zebrami kolo zoladka ze az bol nie weim....to na dodatek na dole tam w sisie uderza tez mocno chyba sie nie okrecila no nie???? jej sama juz nie wiem ale tam tez na dole tak intensywnie ale jak leze tylko.....
Lady, na porodówkęA to dobre
![]()
hihihihihihoihi
Ide poczytac co tam ciekawego w swiecie i moze w koncu kocyk synusiowi skoncze![]()
OOOOOO Prosze...ktoś tu na drutach umie roic super....ja kiedys robilam na szydelku male papcie dla maluszka ale to bylo w podsawowce hahahha i wyszly przypadkiem bo sie dziwnie pozwijaly haha a jak oddawalam prace to mowilam ze to kapicuszki dla malej istotki hihihihi
Renia witaj :-)
Ja też się z przeziębieniem męczę kurde... Wzięło mnie wczoraj i dzisiaj już na maxa katar i w gardełku drapie...
Kurcze a ja od 14 dni mam niesamowity katar juz niby zolty ..ale tego w kilogramach moglabym przeliczac.... nie moge sie go pozbyc nos mnie caly boli i glowa nawet kuje od tego smarkania....nie dosc ze ciezko mi sie oddycha bo mala nacisk ma na przepone to jeszcze nos zatkany i musze oddychac oprzez buzie przez to wiecznie w buzi sucho i usta popekane..wysuszone....
Sila a sutki masujesz? P zagon radocha dla dwoch stron;-)
Nie wiem co Ci poradzic my z Ada do 17 nie mamy co sie wychylac;-)
![]()
A w jaki sposob sie masuje te sutki? moze ja juz zaczne hahahahaha
Nie no wrocilam wlasnie z podworka maly mnie wykonczyl...no ale jestem z siebie dumna nauczylam go jezdzic na tym rowerku...juz umie ruszac jezdzic i nawet zakrecac hihihi a wczoraj to nawet pool metra nie przejechal hihihi zostawilam go samego niech se jezdzi pzed domem....przez to nic nie porobilam w chacie i nawet mi sie nie chce a upal jak nie wiem co ja bylam w ktorkim rekawkuuu....szokale potem jakos zarzucilam na siebie bluze bo jaos tak dziwnie sie czulam jak sie na mnie gapili przechodzacy....

;-)