Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie zamierzam tam zabawić dłużej niż to będzie konieczne ...czyli 3 doby i idę sobie z małą dada.....!
Ja mieszkam na jeżycach to w sumie niedaleko ,a na naramowicach jestem dość często!nawet do fryzjera tam jeżdżę!
Ja też już marzę, żeby jakiś sporcik pouprawiać (
) po połogu chcę się zapisać na siłownię, potem jak Ali podrośnie i będzie siedział, to właśnie na rowerku będę z Nim śmigać, ale to nie wiem czy w tym roku da się zrobić... 

no niestety co racja to racja ....trochę się zmienił środek ciężkości ......trzeba by się uczyć od nowa jeździć hihihi a co dopiero skakaćMysza ja tez bym na tych rolach posmigala..jeju......tylko tu wieksze ryzyko upadku niz na rowerze hihihi![]()

Ale jak juz mi sie udało pozegnac z łózeczkiem postanowiłam ze zabiore sie za porzadki. chyba sobie dywanik wypiore .. w koncu :-)a co! Moze sie jakoś rozkrece. o wiele bardziej wole kiedy mam wiecej energii..
Hehe a tu trzeba czekac az sie wogóle urodzi. Właśnie rozłożyłam łóżeczko w końcu....:-):-):-):-) i chyba będę siedzieć i tak się gapić....no małego brak jeszcze....:-)

Ale mnie mój wkurzyo dł no....ale nie będę gadać o tak prymitywnym gatunku....nie dostanie obiadu za to....muszę ruszyć pupę na zakupy...

SILA wiesz,że momentami to do mnie nie dociera.....że już nie długo nasz dom wypełni krzyk dziecka,płacz,śmiech....aż się łezka w oku kręci....
Abstrakcja... Jeju... Już tak nie długo abstrakcja stanie się rzeczywistością