Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie no, Wy to jesteście niemożliwe
Mi nawet to do głowy nie przyszło, żeby szczypanie macicy robić od wewnątrz
Jak Wy to chciałyście zrobić
Nie wytrzymam chyba
![]()

odczekam godzinke i znow sie biore za masaz
miesa nie odmrozilam a zreszta juz mi sie nie chce nic miesnego jesc, tylko ciekawe co na to moj mąż
ale zrobilam salatke warzywną i usmaże kopytka to moze jakoś przejdzie ta moja "obiadokolacja" 

też chwile się poszczypałam i boli i mi się odechciało:-):-):-):-) nie wiem czy to siedzenie w domu z netem mi wyjdzie dobrze chodzę za to non stop głodna....nie podoba mi sie to....Hehe a ja se pomasowalam suteczki a tu patrze skurczyk, beben twardy jak kamieńodczekam godzinke i znow sie biore za masaz
![]()
Mi sie dzis jak cholera nie chce robić obiadumiesa nie odmrozilam a zreszta juz mi sie nie chce nic miesnego jesc, tylko ciekawe co na to moj mąż
ale zrobilam salatke warzywną i usmaże kopytka to moze jakoś przejdzie ta moja "obiadokolacja"
Silka wyczytalam w necie ze ktg jak wszystko z ciaza ok to nie kieruja, chyba ze wlasnie po terminie, to juz wtedy co kilka dni trzeba. z moim ginkiem to nie wiadomo czy mnie wysle a gorzej jak wysle do siebie do szpitala bo ja tam rodzic nie chce![]()
w koncu spakowalam konkretnie torbe do szpitala, a raczej przepakowalam z ciezkiej ogromniastej do malej i malutkiej bo mi w szpitalu powiedzieli zebym duzo rzeczy nie brala tylko tyle co sama udźwigne a jak czegos zabraknie to maz przywiezie![]()
ja teraz siedzę z miską makaronu i szybko wcinam za nim wojtek nie polegnie, 

Może jeszcze dziś zajrzę, a jakby synuś zdecydował się na wyjście jednak w terminie ( w co szczerze wątpię ) , to dam znać