Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie no, Wy to jesteście niemożliwe
Mi nawet to do głowy nie przyszło, żeby szczypanie macicy robić od wewnątrz
Jak Wy to chciałyście zrobić
Nie wytrzymam chyba
![]()

odczekam godzinke i znow sie biore za masaz
miesa nie odmrozilam a zreszta juz mi sie nie chce nic miesnego jesc, tylko ciekawe co na to moj mąż
ale zrobilam salatke warzywną i usmaże kopytka to moze jakoś przejdzie ta moja "obiadokolacja" 

też chwile się poszczypałam i boli i mi się odechciało:-):-):-):-) nie wiem czy to siedzenie w domu z netem mi wyjdzie dobrze chodzę za to non stop głodna....nie podoba mi sie to....Hehe a ja se pomasowalam suteczki a tu patrze skurczyk, beben twardy jak kamieńodczekam godzinke i znow sie biore za masaz
![]()
Mi sie dzis jak cholera nie chce robić obiadumiesa nie odmrozilam a zreszta juz mi sie nie chce nic miesnego jesc, tylko ciekawe co na to moj mąż
ale zrobilam salatke warzywną i usmaże kopytka to moze jakoś przejdzie ta moja "obiadokolacja"
Silka wyczytalam w necie ze ktg jak wszystko z ciaza ok to nie kieruja, chyba ze wlasnie po terminie, to juz wtedy co kilka dni trzeba. z moim ginkiem to nie wiadomo czy mnie wysle a gorzej jak wysle do siebie do szpitala bo ja tam rodzic nie chce![]()
w koncu spakowalam konkretnie torbe do szpitala, a raczej przepakowalam z ciezkiej ogromniastej do malej i malutkiej bo mi w szpitalu powiedzieli zebym duzo rzeczy nie brala tylko tyle co sama udźwigne a jak czegos zabraknie to maz przywiezie![]()
ja teraz siedzę z miską makaronu i szybko wcinam za nim wojtek nie polegnie, 

Może jeszcze dziś zajrzę, a jakby synuś zdecydował się na wyjście jednak w terminie ( w co szczerze wątpię ) , to dam znać