Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mój to przylezie dopiero po 23.00....boże jak mi gorąco wy też macie uderzenia gorąca....
MASIU twe rady bezcenne....:-):-):-):-):-)

a co do klikania jak chcę na bb wskoczyć a wojtek jest w domu to dostaje dyżur przy Leo i ja się da to korzystam z netu
:-) no i zaopatrzę sie w wodę:-)Masiu ja z tego co wiem i pamietamkasiu no nareszcie ktoś kto wie co to ryk dziecka;-)
z tą wodą to ja nie żartuję, piję i piję i ciągle mi sucho w ustach, ale położna mówiła, że ilość wypitej wody nie ma wpływu na ilość mleka, a pomaga w oczyszczeniu organizmu i chyba coś w tym jest bo jak w dzień się krzątam to się pocę że fuja co do klikania jak chcę na bb wskoczyć a wojtek jest w domu to dostaje dyżur przy Leo i ja się da to korzystam z netu
![]()
to polozna w szpitalu mi mowila ze jak jest nawal to lepiej za duzo nie pic.. mi sie tak strasznie chce pic.. a cycki mam jak kamienie .. powalczylam z odciagaczem odciagnelam 200 i po 2 godzinach znowu mam kamienie pomimo tego ze karmilam miedzyczasie:-(ide poszperac w necie........... dalej nie zrobilam tego suwaczka:-)