reklama

Kwietnióweczki 2008

Iwonka ja na KTG tez jeszcze nie byłam. Lekarz nigdy nie wspominał o nim, nie wiem czy wogole w mojej ubogiej przychodni jest ;-)Mierza tylko tetno maluszka i pytaja czy czuje ruchy . na USG musze jeździc do Wrocławia. Ale juz sie przyzwyczaiłam ;-)

reklama
Ja do szpitala mam już rzeczy naszykowane dla małego....:-):-):-) kazali mi wziąśc zresztą wole swoje...już mi sie nudzi w domu samej nie mam co robić...:sorry2:

Mój to przylezie dopiero po 23.00....boże jak mi gorąco wy też macie uderzenia gorąca....

MASIU twe rady bezcenne....:-):-):-):-):-)

miło mi że moje rady z życia wzięte są dla kogoś cenne:-)
nawet nie wyobrażacie sobie ile chce się pić zaraz po porodzie, nie tylko mi w moim pokoju wszystkie mamusie ciągle się śmiały, że bez wody ani rusz.
W domu też ciagle przy sobie mam butelkę. A najbardziej pić mi się chce jak karmię. Szczególnie kiedy to karmienie przeciąga się .
A i polecam pieluszki happy dla noworodków, mają wycięcie na pępek, są z delikatniejsze i mam wrażenie, że bardziej przewiewne niż pampersy czy huggisy. A hagisy nam przeciekają:baffled:

hnb.jpg

Czesc dziewczynki

jak ja sie stesknilam za bezproblemowym klikaniem z wami:-)...
my dzis mamy spokojny dzien ,Maks wczoraj koncertowal co 20 minut.. glodny biedaczek byl...ale dzis mnie obrodzilo w mleko do tego stopnia ze chyba teraz moja kolej na koncertowanie:-)
Masiu ty dziewczynom nie polecaj tej wody tak bo jak przyjdzie nawal pokarmu w 3 dobie to nie wyrobia... hehehehe

wogole jakos teraz mi sie dziwnie czyta to wszytko co piszecie .. jakies to dla mnie odlegle.. hehe... dziwne uczucie..
zaczelbyscie sie rozdwajac a nie te dzieciaki przytrzymujecie w brzuchach

Dziewczyny a co z Majeczka odezwala sie .. co u niej ?? czy ktoras do nie pisala .. bo moze ja nie doczytalam...;-)

ide suwaczek ladny dla maksia poszukac

kasiu no nareszcie ktoś kto wie co to ryk dziecka;-)
z tą wodą to ja nie żartuję, piję i piję i ciągle mi sucho w ustach, ale położna mówiła, że ilość wypitej wody nie ma wpływu na ilość mleka, a pomaga w oczyszczeniu organizmu i chyba coś w tym jest bo jak w dzień się krzątam to się pocę że fuj:rofl2: a co do klikania jak chcę na bb wskoczyć a wojtek jest w domu to dostaje dyżur przy Leo i ja się da to korzystam z netu:happy:

MASIU apropo pieluszek ja właśnie zakupiłam happy....:-):-):-) ale sugerowałam się tym,że paru znajomych uzywa i są zadowoleni.....

kasiu no nareszcie ktoś kto wie co to ryk dziecka;-)
z tą wodą to ja nie żartuję, piję i piję i ciągle mi sucho w ustach, ale położna mówiła, że ilość wypitej wody nie ma wpływu na ilość mleka, a pomaga w oczyszczeniu organizmu i chyba coś w tym jest bo jak w dzień się krzątam to się pocę że fuj:rofl2: a co do klikania jak chcę na bb wskoczyć a wojtek jest w domu to dostaje dyżur przy Leo i ja się da to korzystam z netu:happy:
Masiu ja z tego co wiem i pamietam:rofl2: to polozna w szpitalu mi mowila ze jak jest nawal to lepiej za duzo nie pic.. mi sie tak strasznie chce pic.. a cycki mam jak kamienie .. powalczylam z odciagaczem odciagnelam 200 i po 2 godzinach znowu mam kamienie pomimo tego ze karmilam miedzyczasie:-(ide poszperac w necie........... dalej nie zrobilam tego suwaczka:-)
cos mi sie zdaje ze nie potrzebnie odciagnelam ten pokarm.. pierdziele juz nie odciagam

Moj tez sie garnei do malego...chyba zaczne wykorzystywac ten jego urlop ..:-D

reklama
my je lubimy no i cenowo happy wypadają trochę taniej:tak:

no i znowu zbliża się pora karmienia a momek śpi, chyba zacznę hałasować choć tego łobuza to nie rusza:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry