reklama

Kwietnióweczki 2008

to się wyszczypałaś że aż brzuch czerwony....za długo to robiłaś może co...weź może ciepłą kąpiel ale nie za gorącą i się połóż...

reklama
Cofnęłam się sprawdzić co Sila pisała o tym szczypaniu więc napisała po 15 minut parę razy dziennie i delkiatnie a nie tak żeby brzuch czerwony panno Lady wskakuj do letniej wody i odpocznij i daj znać co i jak a może wyślij swojego do apteki po nos-pe

No nie jak zwykle Lady szaleje:rofl2: mała Sandrunia nie ma lekko z mamusią;-):-D
Leo wykąpany jak zwykle był protest jak by go rodzice chcieli go utopić. Uspokoił się dopiero jak go opatuliłam ale kolejny ryk zaraz potem bo czapkę założyli.
Położna nam poradziła by małego wycierać pieluchą flanelową bo jest delikatniejsza od ręcznika.
Mały jadł z 20minut odbity utulony i w łóżeczku śpi:)) najbardziej takiego go lubię. Cicho i spokojnie.
Aduś my z natury jesteśmy z wojtkiem hałaśliwi i przynajmniej to Leo nie przeszkadza, można przy nim głośno gadać, śmiać, psia szczeka, radio gra, telefon a małemu na szczęście to nie przeszkadza. Fakt po kąpieli przy karmieniu przygaszamy światła i staramy się być ciut ciszej, ale po to by nauczyć małego w odróżnianiu dnia i nocy:tak:

Czesc Wam

no sorki ze sie nie odezwałąm ale jak weszlam do tej wanny to sie juz tam zasiedzialam na amen.....potem pelna kosmetyksa przy okazji...i czas polecial...i z nerwow poszlam spac.....skurcze nie uwierzycie ale minely mi dopiero kolo 3 nad ranem...i do tej pory cisza,.....

Wiec naprawde szczypanek nie proponuje mamusiom dlugoterminowym takim jqk ja bo tylko sie meczylam....denerwowalam.....i z zegarkiem na reku szalalam ...ale to tylko alarmy falszywe juz tego robic nie bede....pierdziele straszna noc!!!!!!!

no i znowu lekko dzisiaj w nocy nie mialam...znowu sen odszedl....kiedy ja se normalnie pospie zesz nooooooooooooooo:crazy:

reklama
Ja to narazie zadnych lekarstw nie kupuje, jak bedzie kolka to apteka pod bokiem :tak: a no i z kosmetykow tez narazie to tylko mydelko w plynie, zobaczymy co w zpitalu doradza i czego tam zaczna używac :tak:
Mysza to fajnie już mamy na bb 3 poznańskie dziewczynki - ja, ty i Asia, no i dwoch panów - u Masi i An :-) możemy zakładać przedszkole :-D:-D:-D ja mieszkalam do marca na jeżycach a teraz na grunwaldzie, os. kopernika :-)

nie ma sprawy przedszkole gwarantowane ...a jak się maleństwa urodzą to i na spacerki można się razem wybrać ...malucha w brym brym i do parku;))))))!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry