reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Witam się i ja!!!

LENE witaj!!!!!

LADY ty łobuziaro nie strasz nas więcej...miałam jeszcze wieczorem sprawdzić co u cię ale mój jak się dosiadł do siedział do 3 rano.....

boshhhe ja w nocy miałam taka zgagę ,że nie wiedziałam co mam robić nie wykończy to mnie...

Nie bede straszyc obiecuje i nie bede juz konbinowac czekam spokojnie na czas mojeej malej!
choc chce ja juz tyu i teraz hihihi

Witam Was Kochane:-)

Wybaczcie że nie odpisuję każdej z osobna ale dziś czuję się jakby mnie traktor przejechał. Nie spałam całą noc, łeb mnie tak napierdzielał że myślałam że orła wywinę a małż spał jak suseł, ale niech śpi jak może bo potem się skończy heheh:-D

Witaj Lene wśród nas:-)
Lady Ty to jesteś niemożliwa, nawet mój małż się uśmiecha jak mu opowiadam co też wyprawiasz:-D

Dziś wybieramy się na ktg jak co tydzień, zobaczymy czy pojawiły się jakiekolwiek skurczyki, ale obawiam się że nie bo nic się nie dzieje. No i okaże się czy czasem do szpitala już mnie dzis nie skieruje bo mimo tabletek nadal jestem opuchnięta jak mops:-) Jak się nie zamelduję to będzie znaczy że na polnej jestem:-):-)

A w ogóle jestem wściekła bo tak jak się obawiałam moje pracodawczynie nie wypłaciły mi kolejny raz pensji z umowy zlecenia, niestety głupi sposób wypłacania pensji na który wszyscy pracownicy się u nas godzą, wrr jak pojadę zwolnienie to się upomnę o to bo szlag mnie trafi wrrr:wściekła/y:

a Wam życzę miłego dnia:-):-)

Pozdrawiam meza hahaha wrazie czego ajk wrocisz ..to daj cynka co i jak.... mam nadzijee ze to tylko wody podeszly przed ta koncowka....a nie zadne zatrucie ciazowe... wiec powiodzona....liczymy barziej ze sie zameldujesz hihihihi

Sila no co Ty ja poprostu czytam co napisals i sama przekrecialm sobie z lenictwa bo mi sie nie chcialo juz po raz 3 patrzec jak to miaalo byc z tym podszczypywaniem czasowo...wiec nie masz co miec zadnych wyrzutow bo sama tego chaolam haahahahh i mam sie juz ok skurcze dzieki Bogu przeszly i nie wracaja a szczypac jedynie co bede to posladki meza by sie troszke mna zajol haahahhahaha

Lady - z dokumentów weź jeszcze WR, HBS, przeciwciała... książeczkę RUM ale to pewnie masz już zapakowane. Dla siebie staniczek do karmienia... ewentualnie może kółko dmuchane do siadania, suszarkę do układania włosków i wietrzenia krocza ;) maść na brodaweczki... często kubek i sztućce się przydają. Dla Sandruni może przyda się rożek, łapki żeby się nie podrapała... czapeczka cienka na "po kąpieli", pieluszki tetrowe 2-3, dla dzidzi i dla Ciebie (np do położenia na piłkę na której będziesz skakała gołą pupcią). Niektóre babeczki biorą też laktator o ile szpital nie wypożycza.... Nie wiem co tam jeszcze Ci doradzić :))

Lady - z dokumentów weź jeszcze WR, HBS, przeciwciała... książeczkę RUM ale to pewnie masz już zapakowane. Dla siebie staniczek do karmienia... ewentualnie może kółko dmuchane do siadania, suszarkę do układania włosków i wietrzenia krocza ;) maść na brodaweczki... często kubek i sztućce się przydają. Dla Sandruni może przyda się rożek, łapki żeby się nie podrapała... czapeczka cienka na "po kąpieli", pieluszki tetrowe 2-3, dla dzidzi i dla Ciebie (np do położenia na piłkę na której będziesz skakała gołą pupcią). Niektóre babeczki biorą też laktator o ile szpital nie wypożycza.... Nie wiem co tam jeszcze Ci doradzić :))

Iza co to?wr to krew chyba o badani krwi chodzi a to hbs?przeciwciala? tego nie mjaialam chyba i jaka ksiazeczka rum?

Dziewczyny wyobrazxacie sobie ze ja???? taki glodomor ja????? od 3 dob nic nie jadam po nocach i nawet jeszcze snaidania nie jadlam????? organizm mi sie nawet nie domaga czujecie???? nie no cos sie poprzestawialo u mnie...:sorry2:

Iza co to?wr to krew chyba o badani krwi chodzi a to hbs?przeciwciala? tego nie mjaialam chyba i jaka ksiazeczka rum?

Dodatni wynik antygenu Hbs świadczy o nosicielstwie wirusa żółtaczki zakaźnej - lekarz nie zlecił Ci takiego badania??
Przeciwciała też miałam robione 3 razy w czasie ciąży.... Ty nie? Sprawdź, może miałaś, powinno być wszystko w kartę ciąży wpisane.

No a ksieczka RUM - to nie wiem jak Ci to wyjaśnić, trzeba ją zawsze mieć przy sobie podczas wizyty u lekarza :-D na pewno ją masz, tylko może inaczej nazywasz.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry