Asia ma rację, płyn do higieny intymnej z korą dębu koniecznieJa też laktator mam zapakowany, dwie koszule do karmienia dla siebie... Śpioszki dla Małego 5 szt., czapeczki po kąpieli, pieluszki tetrowe, a z dokumentów, to książeczka RUM, karta ciąży, ostatnie wyniki badań i oryginał grupy krwi :-) No i takjak już Iza pisała, przydaje się suszarka, ja wzięłam też kosmetyki do makijażu, na wyjście może chociaż rzęski pomaluję żeby jakoś na tych zdjęciach pamiątkowych wyglądać ;-)
Kurde kosmetyki tez do makijazu wezme ..bo apmietam ten moment jak juz urodzilam i po 2 dniach zeszla opuchlizna i schudlam juz w szpitalu umylam glowke uczesalam sie ladnie walnelam makijaz..i poweidzialm sobie jeju jaka ja piekna haha w koncu to ja
hahahaha a ten plyn z kory debu gdzie sie go kupuje? co to za ksiazeczaka ta rum noo????? ubezpieczeniowa czy co??? cholera no nie weim noo
Ja też laktator mam zapakowany, dwie koszule do karmienia dla siebie... Śpioszki dla Małego 5 szt., czapeczki po kąpieli, pieluszki tetrowe, a z dokumentów, to książeczka RUM, karta ciąży, ostatnie wyniki badań i oryginał grupy krwi :-) No i takjak już Iza pisała, przydaje się suszarka, ja wzięłam też kosmetyki do makijażu, na wyjście może chociaż rzęski pomaluję żeby jakoś na tych zdjęciach pamiątkowych wyglądać ;-)
, tylko czy to mozliwe?
cisnienie 142/89 ale gin mowi ze jeszcze w normie
zrobił usg w końcu i powedzial ze wszystko ok
to juz u niego ostatnia wizyta, powiedzial ze jakby cos sie dzialo (i tu podal 5 powodów co) to mam mykać do szpitala od razu
co mi sie nie uśmiecha, ale na 10 dzien juz mam isc do szpitala jakby coś
, nie? bo ja bez niej urodzila 2 ale to bylo daaaaaaawno temu;-)