reklama

Kwietnióweczki 2008

Asia ma rację, płyn do higieny intymnej z korą dębu koniecznie :tak: Ja też laktator mam zapakowany, dwie koszule do karmienia dla siebie... Śpioszki dla Małego 5 szt., czapeczki po kąpieli, pieluszki tetrowe, a z dokumentów, to książeczka RUM, karta ciąży, ostatnie wyniki badań i oryginał grupy krwi :-) No i takjak już Iza pisała, przydaje się suszarka, ja wzięłam też kosmetyki do makijażu, na wyjście może chociaż rzęski pomaluję żeby jakoś na tych zdjęciach pamiątkowych wyglądać ;-)

Kurde kosmetyki tez do makijazu wezme ..bo apmietam ten moment jak juz urodzilam i po 2 dniach zeszla opuchlizna i schudlam juz w szpitalu umylam glowke uczesalam sie ladnie walnelam makijaz..i poweidzialm sobie jeju jaka ja piekna haha w koncu to ja :-D hahahaha a ten plyn z kory debu gdzie sie go kupuje? co to za ksiazeczaka ta rum noo????? ubezpieczeniowa czy co??? cholera no nie weim noo:crazy:

reklama
Lady, nie kopie, ale wierci się... Ma już swoje pory i tak na przykład z rana się wierci tak do około południa, potem w dzień śpi, a wieczorkiem znowu się budzi i sobie szaleje ( czyt. przewraca się ) w brzuszku :tak:
o Sila mam nadziej ze Alanek se takiego rytmu nie utrzyma jak sie urodzi ze w dzien spi a w nocy buszuje hihihihihi

A I JA JESZCZE BIORE WKLADKI LAKTACYJNE ZAPOMNIALAM O NICH..I O TYM SCIAGACZU POKARMU:crazy: PO WCZORAJSZEJ AKCJI WIECZORNEJ TO MUS NIE MUS MUSIALAM JUZ DZIS SIE SPAKOWAC HAHAHAHA I WIECIE CO WAM POWIEM ZE NIBY SIE PAKUJE SZYBKO ALE JESZCZE NIE SKOPMLEPTOWALAM TORBY WSZEDZIE WSZYSTKIEGO SZUKALAM SZOK I NIE MOGLAM ZNALEZC BO TO TU WEPCHALALAM A TO TAM....I SE TAK MYSL CHOLERA A JAKBY SERIO MNIE ZLAPALY SKURCZE PRZEPORODOWE TE PRAWDZIWE KTORE SIE NASILAJA TO CHYBA BYM RADY NIE DALA.. NERWY JEDNE WIELKIE....:crazy:

A ja mam wrazenie jak by moj sie obrocil ale nie z goru w dol tylko na boki, wiecej go bylo po prawej stronie a od 2 dni jest po lewej:szok:, tylko czy to mozliwe?:szok:? no w kazdym razie cos tam wypycha

Lady ksiazeczka RUM to jest ta ubezpieczeniowa, to jest to samo tylko ciut inaczej wyglada ale wroclaw to ma chyba normalne legitymacje ubezpieczeniowe, bynajmniej tak bylo:tak:, chyba ze teraz to juz te RUMowskie to "ogolnopolskie"

Dziewczyny Książeczka RUM to jest Książeczka Rumowska, wydawana przez NFZ, myślę, że ją macie :tak: No i oczywiście trzeba pamiętać o Książeczce Ubezpieczeniowej, a płyn do higieny intymnej z korą dębu można kupić w każdym większym sklepie :tak: Ja za zwyczaj kupuję w Tesco:happy:

Wiecie co idę wpadnę potem bo mnie chwyciły znowu jakieś wymioty poranne aż mam dość że się coś zawsze przypałęta....do później....

Nom i po wizycie, tak sie ciesze bo mąż mnie zawiózł i przywiózł :-) A więc: mała nie taka znowu mała bo 3400 :-D rozwarcie 1 cm :sorry2: cisnienie 142/89 ale gin mowi ze jeszcze w normie :nerd: zrobił usg w końcu i powedzial ze wszystko ok :nerd: na ktg nie skierowal, powiedzial ze jak chce to moge sobie zrobic :dry: to juz u niego ostatnia wizyta, powiedzial ze jakby cos sie dzialo (i tu podal 5 powodów co) to mam mykać do szpitala od razu :tak: twierdzi, ze to moja pierwsza ciaza wiec moge przenosic do 14 dni :baffled: co mi sie nie uśmiecha, ale na 10 dzien juz mam isc do szpitala jakby coś :tak:
Lady ja wzielam jeden duzy recznik, jeden maly recznik,szlafrok, 1 rozpinana koszule, skarpetki, kapcie, klapki pod prysznic, kubek, sztućce i kilka torebek herbaty, majtki jednorazowe, chusteczki hig., 2 1,5 l wody do picia, stanik do karmieni i kilka wkladek laktacyjnych, laktator, antyperspirant, zel pod prysznic, pasta i szczoteczka, krem bepanthen, aparat fotograficzny, 2 kaftaniki, 2 czapeczki po kapieli, 1 niedrapki, 20 papersow, chusteczki nawilzane do pupy, 2 pieluszki tetrowe i jedna flanelową, no i w moim szpitalu wymagaja ksiazeczki ubezpieczeniowej, oryginalu grupy krwi i dowodu, ale ja biore wszystkie badania + karte ciąży na wszelki wypadek :tak:to wsio, jak cos bedzie trzeba maz przywiezie, ubranko na wyjscie dla dzidzi i siebie przygotowalam, maz przywiezie jak bedzie mnie odbieral :-)

Wiecie co idę wpadnę potem bo mnie chwyciły znowu jakieś wymioty poranne aż mam dość że się coś zawsze przypałęta....do później....

oj Adula meczyc teraz sie bedziesz wopadnij ajk sie lepiejpoczujesz.....

Sila a Ty cio nic tam sie nie dzieje u Ciebie???taka spokojna jestes... zadnych skurczykow????kiedy musisz sie zglosic wrazie czego do szpitala?????:happy:

Sila a to nie to samo?:baffled: Bo jak mieszkalam na dolnym slasku i tam rodzilam dzieci to mialam normalna legitymacje ubezpieczeniowa, i to ja bralam do szpitala:tak:, a jak sie przeprowadzilismy na pomorze to dopiero tam dostalam takie ksiazeczki, z receptami z tylu:tak:, i mi sie wydawalo ze to jeden grzyb ale w Gdyni w szpitalu nie lezalam to nie wiem:-D:-D, jak nie ma tej rumowskiej to mysle ze to nie jest straszny problem:rofl2:, nie? bo ja bez niej urodzila 2 ale to bylo daaaaaaawno temu;-)

reklama
Nom i po wizycie, tak sie ciesze bo mąż mnie zawiózł i przywiózł :-) A więc: mała nie taka znowu mała bo 3400 :-D rozwarcie 1 cm :sorry2: cisnienie 142/89 ale gin mowi ze jeszcze w normie :nerd: zrobił usg w końcu i powedzial ze wszystko ok :nerd: na ktg nie skierowal, powiedzial ze jak chce to moge sobie zrobic :dry: to juz u niego ostatnia wizyta, powiedzial ze jakby cos sie dzialo (i tu podal 5 powodów co) to mam mykać do szpitala od razu :tak: twierdzi, ze to moja pierwsza ciaza wiec moge przenosic do 14 dni :baffled: co mi sie nie uśmiecha, ale na 10 dzien juz mam isc do szpitala jakby coś :tak:
Lady ja wzielam jeden duzy recznik, jeden maly recznik,szlafrok, 1 rozpinana koszule, skarpetki, kapcie, klapki pod prysznic, kubek, sztućce i kilka torebek herbaty, majtki jednorazowe, chusteczki hig., 2 1,5 l wody do picia, stanik do karmieni i kilka wkladek laktacyjnych, laktator, antyperspirant, zel pod prysznic, pasta i szczoteczka, krem bepanthen, aparat fotograficzny, 2 kaftaniki, 2 czapeczki po kapieli, 1 niedrapki, 20 papersow, chusteczki nawilzane do pupy, 2 pieluszki tetrowe i jedna flanelową, no i w moim szpitalu wymagaja ksiazeczki ubezpieczeniowej, oryginalu grupy krwi i dowodu, ale ja biore wszystkie badania + karte ciąży na wszelki wypadek :tak:to wsio, jak cos bedzie trzeba maz przywiezie, ubranko na wyjscie dla dzidzi i siebie przygotowalam, maz przywiezie jak bedzie mnie odbieral :-)

Eno eno T malusia juz naprawde nie takak malusia ;) Ja wizyte ostania mam dopiero 9 kwietnia..tazke jeszcze calyyyy bityyyyy tyyyyyyyyyyyyyyyydzien.....

I jak fajnie ze napisalm o tej torbie bo ciagle cos dopakowuje zapomniaalm tym razem o tych klapakach pod prysnic dzieki ze przypomnialas mi bo bym za chiny ich nie wziela....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry