Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no i przez to czasem wlasnie brzuch tak wyglada ze jakby z jendej srtony troche bardziej 
Czop zszedł mi już do końca, tej wydzieliny, którą miałam z krwią, już nie ma... Czekam.... Tylko spokój może mnie uratować 

Pozostaje Nam tylko czekać ;-)
to prawie 16 kg do przodu
ale sie nie dziwie, bo łakomczuch ze mnei straszny
wlasnie kupilam hałwowe wafelki no i takie kulki rafaello - oczywiscie wszystko zjedzone na raz 
Oj Sila Sila..... te czekanie... ja spokojna bym nie byla....opanowanie po terminie ? u mnie nie mozliwe... no ale tak niesety czasem bywa trzeba byc silnym..i spokojnie czekac az Alanek sie wynozyyyyy

, i kreci sie w kolko jak rapowiec czy jak;-)
, ah ta koncowkaDzieki Silka ze sie martwisz,ale ze mna co raz gorzej ,mam tak jak Ada wiecej dolegliwosci przed ciazowych ( wymioty,zgaga)boje sie jesc zeby noc odrobine przespac,a tu niby koncowka,a my jak mutanty i to w nie zlym humorze.Ja mam dosyc wyczekiwania to jest najgorsze,a u mnie Sofija dzis spokojnaAnrusku, super, że z Malutką już w domku jesteście :-) Czekamy na wieści
Lady, ja pisałam, że ma być delikatne szczypanie i nie przez godzinę !! Jeju... Mam nadzieję, że Ci przeszło na dobre, bo będę miała wyrzuty sumienia, że taką radę napisałam :-(
Kasia, a ja tak Ci już zazdroszczę, że masz Maksia przy sobieNawet jeżeli, to kosztuje brakiem czasu na BB ;-)
Lene witaj :-)
Kachurku, wiem co czujeszMam dokładnie to samo, tylko, że ja już PO terminie
i czekam... A lekarze mówili w szpitalu, że w ciągu kilku dni na pewno urodzę, a tu widzisz... Duuuuuuuuuuuuupaaaaaaaaaaaaaa
Myślę, że nie zostaje Nam nic innego jak trochę wyluzować, bo Nasze zdenerwowanie nic nie przyspieszy, a Dzidziusiom może zaszkodzić
Musimy się trzymać, już nie długo !!!
A ja biorę się za sprzątanie, potem zakupy... Czyli codzienny rytuał
Katja, jak samopoczucie dzisiaj ?? Widzę, że chyba troszkę lepiej ??
nic nie rozumiem wczoraj malo co mi nie wyskoczyla,a dzis ???????????.kochanie nie martw sie nie sama,ja to juz mysle na rozne sposoby jak zalagodzic te rozne dolegliwosci,i stwierdzam jak dalam rade 9 miesiecy to jeszcze troche przede mna dam tez rade,a potem nic nie bede jadla bo mam dosyc garow,sniadan,itp......I wszytsko jak zwykle u mnie do bani.Witam się i ja!!!
LENE witaj!!!!!
LADY ty łobuziaro nie strasz nas więcej...miałam jeszcze wieczorem sprawdzić co u cię ale mój jak się dosiadł do siedział do 3 rano.....
boshhhe ja w nocy miałam taka zgagę ,że nie wiedziałam co mam robić nie wykończy to mnie...

Moja koleżanka mi opowiadała, że w ogóle nie zamykała i po porodzie wyglądała jak jakiś zombie, bo całe czerwone białka miała 

Buźki !!!!!!
???? ja urodze przed wami to dam znac co i jak;-)
, i cos porobic