A
ada04
Gość
no właśnie a gdzie ta koza LADY????
coś dziś jej mało było...
LADY???????????????????
coś dziś jej mało było...LADY???????????????????
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
coś dziś jej mało było...ja zgagi juuuuuuuuuuz nie mam .. mialam ja zaraz po porodzie ale juz nie mam:-)no tak mnie przed samym porodem dopadlo znuzenie ale teraz to ja jestem wypompowana zmasakrowana i jeszcze zgaga dalaj mnie meczy.
kasiu czy Maksio jak ma czkawke to tez potrafi meczyc i meczyc, Leo dostaje czkawki po jedzeniu zwykle kiedy juz odbije przewijamy go i wtedy zaczyna czkac
.....ogolnie jest wyjatkowo sopkojny... teraz jak mam juz pokarm to on tylko spi i je.. jak sie obudzi to ja nie czekam az zacznie skwierczec tylko odrazu daje mu cyca.. i on dalej idzie spac:-) na spiaco go tez przebieram bo sroli po kazdym karmieniu;-)
.Byłam dzis w szkole rodzenia, i mam chyba najmniejszy brzuszek a najbliżej do porodu, wrrr. Wrąbałam własnie cztery nalesniczki. Nie wiem jak wy, ale ja im bliżej porodu tym wcześniej zasypiam, co oczywiście nie zmienia faktu, ze budzę się kilka razy siusiu i około 5.00 jestem wyspana. Zupełnie odwrotnie niż na początku.

przestane odpisywać....ale nie wtedy to mnie zamęczą dzwonieniem....

nic mi się dziś nie chce ma lenia jak ciul.....
zmieniam tylko pozycję z łóżka do kompa....:-):-):-) i strasznie mnie boli spojenie i znowu zapomniałam sie zapytać ginki bo mam czasami tak ostry ból że nie wyróbka....
.Wolałabym raczej przez weekend nie.Wyobraźcie sobie że nie ma miejsc w szpitalu jutro musimy z rana dzwonic i dopiero powie nam gin na którą mamy przyjechac, bo na porodówce by sie jeszcze może miejsce znalazło ale też wszystko zajęte.